প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
লায়রবশিং শেন-থুমগী থবকশিং ফংহনবদা কমদৌনা প্রধান মন্ত্রী জন ধন য়োজননা অওনবা পুরকপগে হায়বগী মতাংদা ইবা আর্তিকল অমা প্রধান মন্ত্রীনা সিয়ার তৌখ্রে
05 AUG 2025 12:47PM by PIB Imphal
লায়রবশিং শেন-থুমগী থবকশিং ফংহনবদা কমদৌনা প্রধান মন্ত্রী জন ধন য়োজননা অওনবা পুরকপগে হায়বগী মতাংদা ইবা আর্তিকল অমা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সিয়ার তৌখ্রে। মসিনা বেঙ্ক একাউন্ত হাংদ্রিবশিংগা বেঙ্কশিংনা শম্নহল্লে, ইকায়খুম্নবা হেনগৎহল্লে, মশা-মরোমদোম লেপচবা ঙমহল্লে অমসুং শেন-থুমগী থবকশিংদা মীওই খুদিংমক কোনশিল্লে হায়না প্রধান মন্ত্রীনা মখা তাখি।
এক্স পোষ্ট অমদা, পি.এম.ও ইন্দিয়ানা হায়খি;
“লায়রবশিং শেন-থুমগী থবকশিং ফংহনবদা প্রধান মন্ত্রী জন ধন য়োজননা অওনবা পুরক্লে। মসিনা বেঙ্ক একাউন্ত হাংদ্রিবশিংগা বেঙ্কশিংনা শম্নহল্লে, ইকায়খুম্নবা হেনগৎহল্লে, মশা-মরোমদোম লেপচবা ঙমহল্লে অমসুং শেন-থুমগী থবকশিংদা মীওই খুদিংমক কোনশিল্লে।
@Himani_Sood_গী কান্নরবা আর্তিকল অসি পাবীয়ু”।

Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article on how Pradhan Mantri Jan Dhan Yojana has transformed access to financial services for the poorest
05 AUG 2025 12:47PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi shared an article on how Pradhan Mantri Jan Dhan Yojana has transformed access to financial services for the poorest. It has bridged the gap between banks and the unbanked, promoting dignity, self-reliance and economic inclusion, Shri Modi further added.
In a post on X, PMO India said;
“Pradhan Mantri Jan Dhan Yojana has transformed access to financial services for the poorest. It has bridged the gap between banks and the unbanked, promoting dignity, self-reliance and economic inclusion.
Do read this insightful article by @Himani_Sood_”