Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the passing of Shri Shibu Soren Ji
04 AUG 2025 10:21AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today condoled the passing of Shri Shibu Soren Ji. Shri Modi hailed his passion for empowering tribal communities, the poor and downtrodden.
In a post on X, he said:
“Shri Shibu Soren Ji was a grassroots leader who rose through the ranks of public life with unwavering dedication to the people. He was particularly passionate about empowering tribal communities, the poor and downtrodden. Pained by his passing away. My thoughts are with his family and admirers. Spoke to Jharkhand CM Shri Hemant Soren Ji and expressed condolences. Om Shanti.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী শিবু সোরেনজীনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
04 AUG 2025 10:21AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি শ্রী শিবু সোরেনজীনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে। ত্রাইবেল ফুরুপশিং, লায়রবা অমসুং শোত্থরবশিংবু শক্তি পীনবা হোৎনখিবা মহাক্কী থৌনা অদুবু শ্রী মোদীনা শীংথাখ্রে।
Xকী পোস্ত অমদা মহাক্না হায়:
“শ্রী শিবু সোরেন অসি মীয়ামগীদমক হনবা লৈতনা কত্থোকপগা লোয়ননা মশক নাইবা মীওইগী থাকশিং য়ৌখিবা গ্রাসরুৎকী লুচিংবা অমা ওইরমখি। মহাক অসি ত্রাইবেল ফুরুপশিং, লায়রবা অমসুং শোত্থরবশিংবু শক্তি পীনবা অখন্ননা হোৎনখিবা মীশক অমা ওইরমখি। মহাক্না লৈখিদবা অসি থমোয় শোক্না নুংঙাইতে। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মহাকপু নুংশিজবা মীওইশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ঝারখন্দগী সি.এম. শ্রী হেমন্ত সোরেনজীগা ৱারী শানজরে অমসুং অৱাবা ফোংদোকখ্রে। ওম শান্তি।”