ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ସ୍ୱାଧୀନତା ଦିବସ ୨୦୨୫ ରେ ନିଜର ସମ୍ବୋଧନ ପାଇଁ ଜନସାଧାରଣଙ୍କୁ ଚିନ୍ତାଧାରା ସେୟାର କରିବାକୁ ଆହ୍ୱାନ କଲେ
01 AUG 2025 8:52AM by PIB Bhubaneswar
ଭାରତ ୭୯ତମ ସ୍ୱାଧୀନତା ଦିବସ ଉତ୍ସବ ପାଇଁ ପ୍ରସ୍ତୁତି କରୁଛି । ଏହି ପରିପ୍ରେକ୍ଷୀରେ ଆଜି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦି ୧୫ ଅଗଷ୍ଟରେ ଲାଲକିଲ୍ଲାରୁ ଦେବାକୁ ଥିବା ନିଜର ସମ୍ବୋଧନ ପାଇଁ ସମସ୍ତ ଜନସାଧାରଣ ଚିନ୍ତାଧାରା ଓ ଭାବନା ସେୟାର କରିବାକୁ ଆହ୍ୱାନ କରିଛନ୍ତି ।
ଏକ୍ସ ରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ପୋଷ୍ଟ କରିଥିବା ଏକ ବାର୍ତ୍ତାରେ କହିଛନ୍ତି:
“ଧୀରେ ଧୀରେ ଚଳିତ ବର୍ଷର ସ୍ୱାଧୀନତା ଦିବସ ପାଖେଇ ଆସୁଛି । ମୁଁ ମୋର ସାଥୀ ଭାରତୀୟଙ୍କ ଚିନ୍ତାଧାରା ଶୁଣିବାକୁ ଉତ୍ସୁକ ଅଛି!
ଆପଣମାନେ ଚଳିତ ବର୍ଷ ସ୍ୱାଧୀନତା ଦିବସ ଭାଷଣରେ କେଉଁ ପ୍ରସଙ୍ଗ କିମ୍ବା ସିଦ୍ଧାନ୍ତକୁ ପ୍ରତିବିମ୍ବିତ ହେବା ଚାହାନ୍ତି?
ମାଇଁ ଗଭ ଏବଂ ନମୋ ଆପ୍ ର ଖୋଲା ମଞ୍ଚରେ ନିଜର ଚିନ୍ତାଧାରା ସେୟାର କରନ୍ତୁ...
https://www.mygov.in/group-issue/let-your-ideas-and-suggestions-be-part-pm-modis-independence-day-speech-2025/
https://nm-4.com/MXPBRN”

Prime Minister's Office
PM invites citizens to share ideas for Independence Day 2025 Address
01 AUG 2025 8:52AM by PIB Delhi
As India prepares to celebrate its 79th Independence Day, Prime Minister Shri Narendra Modi today extended an invitation to all citizens to contribute their thoughts and ideas for his address from the ramparts of the Red Fort on August 15.
In a message shared on X, the Prime Minister said:
“As we approach this year's Independence Day, I look forward to hearing from my fellow Indians!
What themes or ideas would you like to see reflected in this year’s Independence Day speech?
Share your thoughts on the Open Forums on MyGov and the NaMo App...
https://www.mygov.in/group-issue/let-your-ideas-and-suggestions-be-part-pm-modis-independence-day-speech-2025/
https://nm-4.com/MXPBRN