প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নিংতম্বা নুমিৎ ২০২৫ গী ৱারোলগী অনৌবা ৱাখল্লোনশিং শরুক য়ানবা প্রধান মন্ত্রীনা মীয়ামদা খঙহনখ্রে
01 AUG 2025 8:52AM by PIB Imphal
ভারতনা লৈবাক অসিগী ৭৯ শুবা নিংতম্বা নুমিৎ পাংথোক্নবা থৌরাং তৌবা ওইনা, ওগষ্ট ১৫ দা লাল কিলাদগী মহাক্না ৱা ঙাংনবা মখোয়গী অনিংবশিং অমসুং অনৌবা ৱাখল্লোনশিং শরুক য়ারক্নবা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীয়ামদা খঙহনখ্রে।
এক্সতা পীবা পাউজেল অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ঐখোয়গী চহি অসিগী নিংতম্বা নুমিৎ লাকপগা লোয়ননা, ঐগী ভারতমচাশিংগী ৱারোল তানবা ঐনা থাজবা থম্লি!
চহি অসিগী নিংতম্বা নুমিৎকী ৱারোলদা অদোম্না করম্বা থিমশিং নত্ত্রগা অনৌবা ৱাখল্লোনশিং মমি তাহনবা পাম্বগে?
MyGov অমসুং NaMo App তা ওপন ফোরমশিংদা অদোমগী ৱাখল্লোনশিং শরুক য়াবীয়ু…
https://www.mygov.in/group-issue/let-your-ideas-and-suggestions-be-part-pm-modis-independence-day-speech-2025/
https://nm-4.com/MXPBRN
As we approach this year's Independence Day, I look forward to hearing from my fellow Indians!
What themes or ideas would you like to see reflected in this year’s Independence Day speech?
Share your thoughts on the Open Forums on MyGov and the NaMo App...…
— Narendra Modi (@narendramodi) August 1, 2025

Prime Minister's Office
PM invites citizens to share ideas for Independence Day 2025 Address
01 AUG 2025 8:52AM by PIB Delhi
As India prepares to celebrate its 79th Independence Day, Prime Minister Shri Narendra Modi today extended an invitation to all citizens to contribute their thoughts and ideas for his address from the ramparts of the Red Fort on August 15.
In a message shared on X, the Prime Minister said:
“As we approach this year's Independence Day, I look forward to hearing from my fellow Indians!
What themes or ideas would you like to see reflected in this year’s Independence Day speech?
Share your thoughts on the Open Forums on MyGov and the NaMo App...
https://www.mygov.in/group-issue/let-your-ideas-and-suggestions-be-part-pm-modis-independence-day-speech-2025/
https://nm-4.com/MXPBRN