প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
শ্ৰী মেঘনাদ দেশাইৰ মৃত্যুত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক
29 JUL 2025 10:44PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি বিশিষ্ট চিন্তাবিদ, সাহিত্যিক আৰু অৰ্থনীতিবিদ শ্ৰী মেঘনাদ দেশাইৰ মৃত্যুত শোক প্ৰকাশ কৰে।
এক্সৰ এটা পোষ্টত তেওঁ কয় যে-
"এজন বিশিষ্ট চিন্তাবিদ, সাহিত্যিক আৰু অৰ্থনীতিবিদ শ্ৰী মেঘনাদ দেশাই জীৰ মৃত্যুৰ খবৰে মৰ্মাহত কৰিলে।ভাৰত আৰু ভাৰতীয় সংস্কৃতিৰ সৈতে তেওঁ সদায় সংযুক্ত হৈ আছিল। ভাৰত-ব্ৰিটেইনৰ সম্পৰ্ক গভীৰ কৰাতো তেওঁ ভূমিকা পালন কৰিছিল। তেওঁৰ সৈতে হোৱা আলোচনাক সদায়ে মনত থাকিব, য'ত তেওঁ নিজৰ বহুমূলীয়া অন্তৰ্দৃষ্টি শ্বেয়াৰ কৰিছিল। তেওঁৰ পৰিয়াল আৰু গুণমুগ্ধসকললৈ সমবেদনা জ্ঞাপন কৰিলোঁ। ওম শান্তি।"

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the passing of Shri Meghnad Desai
29 JUL 2025 10:44PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today condoled the passing of Shri Meghnad Desai, a distinguished thinker, writer and economist.
In a post on X, he said:
“Anguished by the passing away of Shri Meghnad Desai Ji, a distinguished thinker, writer and economist. He always remained connected to India and Indian culture. He also played a role in deepening India-UK ties. Will fondly recall our discussions, where he shared his valuable insights. Condolences to his family and friends. Om Shanti.”