Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the passing of Shri Meghnad Desai
29 JUL 2025 10:44PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today condoled the passing of Shri Meghnad Desai, a distinguished thinker, writer and economist.
In a post on X, he said:
“Anguished by the passing away of Shri Meghnad Desai Ji, a distinguished thinker, writer and economist. He always remained connected to India and Indian culture. He also played a role in deepening India-UK ties. Will fondly recall our discussions, where he shared his valuable insights. Condolences to his family and friends. Om Shanti.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী মেঘনাদ দেসাই লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
29 JUL 2025 10:44PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি মশক নাইরবা ৱাখল খনবা, অইবা অমদি শেন্মিৎলোন নৈনবা শ্রী মেঘনাদ দেসাই লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
X তা থাগৎপা পোস্ত অমদা মহাক্না হায়খি:
“মশক নাইরবা ৱাখল খনবা, অইবা অমদি শেন্মিৎলোন নৈনবা শ্রী মেঘনাদ দেসাই লৈখিদবদা পুক্নিং নুংঙাইহনদ্রে। মহাক্না মতম পুম্বদা ভারত অমসুং ভারতকী নাৎকা শাগোন্নদুনা লৈখি। মহাক্না ইন্দিয়া-য়ু.কে.গী মরী ফগৎহনবদা মরুওইবা থৌদাংসু লৌখি। মহাক্কী উনদুনা মহাক্কী মমল য়াম্লবা ৱাখল্লোন ফোঙদোক্লম্বশিং নীংশিংদুনা লৈহৌরগনি। মহাক্কী ইমুং মনুং অমসুং মরূপ মপাংশিংগী মফমদা অৱাবা ফোঙদোকচরি। ওম শান্তি।”