Prime Minister's Office
Prime Minister extends greetings to CRPF personnel on their Raising Day
27 JUL 2025 9:40AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended greetings to all CRPF personnel on their Raising Day. "CRPF personnel have made a mark for their duty, courage and steadfast commitment in the most testing of situations", Shri Modi stated.
The Prime Minister in post on X said:
"Raising Day wishes to all CRPF personnel. This force has played a vital role in our security apparatus, especially in challenging aspects relating to internal security. CRPF personnel have made a mark for their duty, courage and steadfast commitment in the most testing of situations. Their contribution in overcoming humanitarian challenges is also commendable."
@crpfindia

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা CRPF পর্সনেলদা মখোয়গী রাইজিং দেনা লাকপদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
27 JUL 2025 9:40AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা CRPF পর্সনেল পুম্নমক্তা মখোয়গী রাইজিং দেনা লাকপদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে। “CRPF পর্সনেলনা খ্বাইদগী খুদোংথিবা ফীভমশিংদা মখোয়গী থৌদাং, থৌনা অমসুং লেংদ্রবা ফিরেপ অদু উৎখি”, হায়না শ্রী মোদীনা ফোংদোকখ্রে।
Xকী পোস্ত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়:
"CRPF পর্সনেল পুম্নমক্তা রাইজিং দেনা লাকপদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি। ফোর্স অসিনা ঐখোয়গী সেক্যুরিতী এপারেতস, মরু ওইনা ইন্তর্নেল সেক্যুরিতীগা মরী লৈনবা শীংন্নীংঙাই ওইবা হীরমশিংদা মরু ওইবা থৌদাং অমা লৌখি। CRPF পর্সনেলনা খ্বাইদগী খুদোংথিবা ফীভমশিংদা মখোয়গী থৌদাং, থৌনা অমসুং লেংদ্রবা ফিরেপ অদু উৎখি। মখোয়না হ্যুমেনিতরিয়নগী ওইবা শীংনবা কোকহন্নবা হোৎনবদা শরুক তম্মিবা অদুসু থাগৎনীংঙাই ওই।"
@crpfindia