নুপী অমসুং অঙাংশিংগী চাউখৎ থৌরাং মন্ত্রালয়
প্রধান মন্ত্রী রাস্ত্রিয় বাল পুরস্কারগী নোমিনেসন থাজিনবগী অরোয়বা মতম ওগস্ত ১৫, ২০২৫ ফাওবা শাংদোকখ্রে
নোমিনেসনশিং নেস্নেল এৱার্দ পোর্তেল https://awards.gov.in খক্তদা লৌগনি
22 JUL 2025 5:02PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী রাস্ত্রিয় বাল পুরস্কার (PMRBP) গী ওনলাইন এপ্লিকেসন লৌশিনবগী অরোয়বা মতম ১৫.০৮.২০২৫ ফাওবা শাংদোকখ্রে। এপ্লিকেসন লৌশিনবগী থবক ০১.০৪.২০২৫ দগী নেস্নেল এৱার্দ্স পোর্তেল https://awards.gov.in দা হৌখ্রে। মনাশিং অসি থৌনা ফবা, খুন্নাইগী থৌগল, অকোয়বগী ফীভম, শান্ন-খোৎনবা, আর্ত অমসুং কলচর, অমদি সাইন্স অমসুং তেক্নোলোজীগী লমদা লৈবাক্কী থাক্তা শকখঙবদা মতিক চাবা অঙাংশিংদা পীবনি।
চহি ৫ গী মথক অমদি চহি ১৮ লান্দ্রিবা (জুলাই ৩১, ২০২৫ দা) ভারত মচা ওইবা অমদি ভারত্তা লৈবা অঙাং অমা হেক্তা মনা অসি ফংবা য়াই।
ভারতকী মীওই অমা হেক্তদগী থাগৎলকপা নোমিনেসন নেস্নেল এৱার্দ্স পোর্তেল https://awards.gov.in খক্তদা লৌশিনগনি। ওন্লাইন্দা মশানা নোমিনেসন তৌরকপা নৎত্রগা রিকম্মেন্দ তৌরকপা অনিমক খন্নগনি। অহেনবা ৱাফম খঙনবগীদমক নেস্নেল এৱার্দ্স পোর্তেল https://awards.gov.in দা চঙবিয়ু।

Ministry of Women and Child Development
Last date of submission of nominations for the Pradhan Mantri Rashtriya Bal Puraskar extended up to 15th August, 2025
Nominations will be received only through the National Awards Portal on https://awards.gov.in.
22 JUL 2025 5:02PM by PIB Delhi
The last date for receipt of online applications for PRADHAN MANTRI RASHTRIYA BAL PURASKAR (PMRBP) has been extended to 15.08.2025. The process of receiving applications had commenced on 01.04.2025 on the National Awards Portal https://awards.gov.in . The awards are given to children who deserve recognition at the National level in the fields of Bravery, Social Service, Environment, Sports, Arts & Culture and Science & Technology.
Any child above the age of 5 year and not exceeding 18 years (as on 31st July, 2025), who is an Indian citizen and residing in India is eligible for the awards.
Nominations from any citizen will be received only through the National Awards Portal on https://awards.gov.in. Both Self-nomination and recommendations for the awards shall be considered provided they are made online. For more details, please visit the National Awards Portal https://awards.gov.in.