Prime Minister's Office
Delegation of Special Envoys from the Republic of Korea meets Prime Minister
17 JUL 2025 6:40PM by PIB Delhi
A delegation of Special Envoys from the Republic of Korea (ROK), led by Mr. Kim Boo Kyum, met the Prime Minister, Shri Narendra Modi in New Delhi today.
Recalling his recent positive meeting with ROK President Mr. Jaemyung Lee, Prime Minister, Shri Modi reaffirmed India’s commitment to advancing the India–ROK Special Strategic Partnership, which marks its 10th year. He highlighted the partnership’s continued growth across key sectors including innovation, defence, shipbuilding, and skilled mobility.
In a post on X, he wrote:
“Delighted to receive the delegation of Special Envoys from the Republic of Korea led by Mr. Kim Boo Kyum. Recalled my positive meeting with President @Jaemyung_Lee last month. India–ROK Special Strategic Partnership, which completes 10 years, continues to grow from innovation and defence to shipbuilding and skilled mobility. Close collaboration between the democracies contributes to peace, stability, and prosperity in the Indo-Pacific region.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
রিপব্লিক ওফ কোরিয়াদগী অখন্নবা এনভোইশিংগী দেলিগেসন্না প্রধান মন্ত্রীগা উনখ্রে
17 JUL 2025 6:40PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী কিম বো ক্যুমনা লুচিংবা রিপব্লিক ওফ কোরিয়াদগী অখন্নবা এনভোইশিংগী দেলিগেসন অমনা ঙসি নই দিল্লীদা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীগা উনখ্রে।
ROKগী রাস্ত্রপতি, শ্রী জেম্যুং লীগা লোয়ননা হন্দক্তা মহাক্না উনখিবা অদু নীংশিংলদুনা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা চহি তরা শুরক্লিবা ইন্দিয়া- ROK স্পেসিএল স্ত্রেতেজিক পার্তনরশিপ অসি খুমাং চাউশিনহন্নবা ভারতকী ফিরেপ অদু অমুক হন্না ফোংদোকখ্রে। মহাক্না ইন্নোভেসন, দিফেন্স, শিপ বিল্দিং অমসুং স্কিল মোবিলিতী য়াওনা মরু ওইবা সেক্তরশিংদা পার্তনরশিপ অসিগী লেপ্পা লৈতবা গ্রোথ অদু পাউদমখি।
Xকী পোস্ত অমদা মহাক্না হায়:
“শ্রী কিম বু ক্যুমনা লুচিংবা রিপব্লিক ওফ কোরিয়াদগী অখন্নবা এনভোইশিংগী দেলিগেসন অমা তরাম্না ওকপদা নুংঙাইবা ফাওই। মমাং থাদা রাস্ত্রপতি @Jaemyung_Leeগা ঐহাক্কা উনখিবা অদু নীংশিংলি। চহি তরা শুরক্লিবা ইন্দিয়া- ROK স্পেসিএল স্ত্রেতেজিক পার্তনরশিপ অসি ইন্নোভেসন, দিফেন্স, শিপ বিল্দিং অমসুং স্কিল মোবিলিতীদা লেপ্পা লৈতবা গ্রোথ লৈরি। দেমোক্রেসী অনিগী মরক্তা অচেৎপা কোলাবোরেসননা ইন্দো-পেসিফিক রিজনদা শান্তি, তংদু লৈতাবা অমসুং চাউখৎপা পুরকপদা শরুক তম্মি।”