প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ত্রিনিদাদ আৰু টোবাগোৰ প্ৰধানমন্ত্ৰীক ৰাম মন্দিৰৰ প্ৰতিকৃতি আৰু পবিত্ৰ জল উপহাৰ দিয়ে
04 JUL 2025 8:57AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে তেখেতলৈ সন্মানাৰ্থে আয়োজিত নৈশ ভোজত প্ৰধানমন্ত্ৰী কমলা প্ৰসাদ-বিছেছৰক অযোধ্যাৰ ৰাম মন্দিৰৰ প্ৰতিকৃতি উপহাৰ দিয়ে। তেখেতে সৰজু নদী আৰু প্ৰয়াগৰাজত অনুষ্ঠিত মহাকুম্ভৰ পবিত্ৰ জলো প্ৰদান কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে এক্স-ত এইদৰে প’ষ্ট কৰে;
"প্ৰধানমন্ত্ৰী কমলা প্ৰসাদ-বিছেছৰে আয়োজন কৰা নৈশ ভোজত মই তেওঁক অযোধ্যাৰ ৰাম মন্দিৰৰ প্ৰতিকৃতি আৰু সৰজু নদী তথা প্ৰয়াগৰাজত অনুষ্ঠিত মহাকুম্ভৰ পবিত্ৰ জলো উপহাৰ দিওঁ। এইসমূহে ভাৰত-ত্ৰিনিদাদ আৰু টোবাগোৰ মাজৰ গভীৰ সাংস্কৃতিক আৰু আধ্যাত্মিক বন্ধনক সূচিত কৰিছে।"

Prime Minister's Office
Prime Minister presents replica of Ram Mandir and Holy Water to Trinidad & Tobago Prime Minister
04 JUL 2025 8:57AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi presented a replica of the Ram Mandir in Ayodhya to Prime Minister Kamla Persad-Bissessar during a dinner hosted in his honour. He also offered holy water from the Saryu River and from the Mahakumbh held in Prayagraj.
The Prime Minister posted on X;
"At the dinner hosted by Prime Minister Kamla Persad-Bissessar, I presented a replica of the Ram Mandir in Ayodhya and holy water from the Saryu river as well as from the Mahakumbh held in Prayagraj. They symbolise the deep cultural and spiritual bonds between India and Trinidad & Tobago."