প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নুপীশিং অমসুং অঙাংশিং য়াইফনবা অওনবা পুরকপদা তেক্নোলোজি শীজিন্নবগী মতাংদা ইবা আর্তিকল অমা প্রধান মন্ত্রীনা সিয়ার তৌখ্রে
02 JUL 2025 2:34PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কমদৌনা নুপীশিং অমসুং অঙাংশিং য়াইফনবা অওনবা পুরকপদা তেক্নোলোজি শীজিন্নবগে মতাংদা ইবা আর্তিকল অমা সিয়ার তৌখ্রে।
য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রীমতি অন্নাপুর্না দেবীগী পোস্ত অমগী পাউখুম এক্সতা পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা হায়খি;
“কমদৌনা নুপীশিং অমসুং অঙাংশিং য়াইফনবা অওনবা পুরকপদা তেক্নোলোজি শীজিন্নবগে হায়বগী মতাংদা য়ুনিয়ন মিনিস্তর @Annapurna4BJP জিনা ইরে। খুদোংচাদবশিং কোকহন্নবা অখন্নবা মোদুল অমা, পোসন ত্রেক্করগুম্বা থবকশিং অমসুং কান্নবশিং হকথেংননা য়ৌহনবা অসিনা লৈবাক শীনবা থুংনা খুদক্ত ফংহল্লে, অফবা অহোংবা পুরক্লে”।

Prime Minister's Office
PM shares an article on leverage of technology to transform women and child welfare
02 JUL 2025 2:34PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today shared an article on how the Government has leveraged technology to transform women and child welfare.
Responding to a post by Union Minister Smt Annapurna Devi on X, the Prime Minister's Office said:
"Union Minister @Annapurna4BJP Ji writes about how the Government has leveraged technology to transform women and child welfare. Initiatives like Poshan Tracker, a dedicated grievance redressal module and direct benefit transfers are driving real-time, impactful change across the country."