প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে উন্নত যোগাযোগ ব্যৱস্থা আৰু প্ৰচুৰ সম্পদে কেন্দ্ৰীয় শাসিত লাডাখক উপকৃত কৰা সন্দৰ্ভত এটা প্ৰবন্ধ শ্বেয়াৰ কৰিছে
01 JUL 2025 12:27PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি উন্নত যোগাযোগ ব্যৱস্থা আৰু প্ৰচুৰ সম্পদে কেন্দ্ৰীয় শাসিত লাডাখক উপকৃত কৰা সন্দৰ্ভত এটা প্ৰবন্ধ শ্বেয়াৰ কৰিছে।
কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শ্ৰীমতী নিৰ্মলা সীতাৰমনে এক্স-ত কৰা এটা প’ষ্টলৈ সঁহাৰি জনাই প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্য্যালয়ে এইদৰে কয়ঃ
"কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শ্ৰীমতী @nsitharaman-এ উন্নত যোগাযোগ ব্যৱস্থা আৰু প্ৰচুৰ সম্পদে কেন্দ্ৰীয় শাসিত লাডাখক উপকৃত কৰা সন্দৰ্ভত লিখিছে।"

Prime Minister's Office
PM shares an article on how better connectivity and the abundant resources are benefitting the Union territory of Ladakh
01 JUL 2025 12:27PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today shared an article on how better connectivity and the abundant resources being made available to Ladakh are benefitting the Union territory.
Responding to a post by Union Minister Smt Nirmala Sitharaman on X, the Prime Minister's Office said:
"Union Minister Smt @nsitharaman writes how better connectivity and the abundant resources being made available to Ladakh are benefitting the Union territory."