ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଉନ୍ନତ ସଂଯୋଗୀକରଣ ଏବଂ ପ୍ରଚୁର ସମ୍ବଳ ଯୋଗାଣ ଯୋଗୁଁ ଲାଭବାନ ହେଉଥିବା କେନ୍ଦ୍ରଶାସିତ ଅଞ୍ଚଳ ଲଦାଖ ଉପରେ ଆଲେଖ୍ୟ ଶେୟାର କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
01 JUL 2025 12:27PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ଲଦାଖକୁ ଉପଲବ୍ଧ ହେଉଥିବା ଉନ୍ନତ ସଂଯୋଗୀକରଣ ଏବଂ ଯୋଗାଇ ଦିଆଯାଉଥିବା ପ୍ରଚୁର ସମ୍ବଳ ଯୋଗୁଁ ଏହି କେନ୍ଦ୍ରଶାସିତ ଅଞ୍ଚଳ କିପରି ଲାଭବାନ ହେଉଛି ସେ ଉପରେ ଏକ ଲେଖା ଶେୟାର କରିଛନ୍ତି ।
କେନ୍ଦ୍ରମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀମତୀ ନିର୍ମଳା ସୀତାରମଣଙ୍କ ପକ୍ଷରୁ ଏକ୍ସରେ କରାଯାଇଥିବା ଏକ ପୋଷ୍ଟର ଉତ୍ତର ଦେଇ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ ପକ୍ଷରୁ କୁହାଯାଇଛି:
“କେନ୍ଦ୍ରମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀମତୀ ନିର୍ମଳା ସୀତାରମଣ ଲେଖିଛନ୍ତି ଯେ, ଲଦାଖକୁ ଉନ୍ନତ ସଂଯୋଗୀକରଣ ଏବଂ ଯୋଗାଇ ଦିଆଯାଇଥିବା ପ୍ରଚୁର ସମ୍ବଳ ଯୋଗୁଁ ଏହି କେନ୍ଦ୍ର ଶାସିତ ଅଞ୍ଚଳ ବେଶ୍ ଲାଭବାନ ହେଉଛି ।”

Prime Minister's Office
PM shares an article on how better connectivity and the abundant resources are benefitting the Union territory of Ladakh
01 JUL 2025 12:27PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today shared an article on how better connectivity and the abundant resources being made available to Ladakh are benefitting the Union territory.
Responding to a post by Union Minister Smt Nirmala Sitharaman on X, the Prime Minister's Office said:
"Union Minister Smt @nsitharaman writes how better connectivity and the abundant resources being made available to Ladakh are benefitting the Union territory."