Prime Minister's Office
PM highlights India’s rich cultural contributions to health and wellness
26 JUN 2025 7:00PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi, today highlighted India’s rich cultural contributions to health and wellness, emphasizing the growing trend of innovative startups that harmonize age-old traditions with modern scientific approaches.
Responding to a post by Mann Ki Baat Updates on X, Shri Modi said:
“Indian culture offers many ways to remain fit and healthy. In #MannKiBaat, we’ve been showcasing such efforts, including one such effort which has beautifully merged tradition with modernity in their StartUp.”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে স্বাস্থ্য আৰু সুস্থতাৰ ক্ষেত্ৰত ভাৰতৰ চহকী সাংস্কৃতিক অৱদানত আলোকপাত কৰে
26 JUN 2025 7:00PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি স্বাস্থ্য আৰু সুস্থতাৰ ক্ষেত্ৰত ভাৰতৰ চহকী সাংস্কৃতিক অৱদানত আলোকপাতেৰে আধুনিক বৈজ্ঞানিক পদ্ধতিৰে যুগ-যুগ ধৰি অব্যাহত পৰম্পৰাক সংমিশ্ৰিত কৰা উদ্ভাৱনী ষ্টাৰ্টআপসমূহৰ ক্ৰমবৰ্ধমান প্ৰৱণতাত গুৰুত্ব আৰোপ কৰে।
এক্স-ত মন কী বাত আপডেটছৰ এটা প’ষ্টলৈ সঁহাৰি জনাই শ্ৰী মোদীয়ে কয়ঃ
“ভাৰতীয় সংস্কৃতিয়ে ফিট আৰু সুস্থ হৈ থকাৰ একাধিক উপায় আগবঢ়াইছে। #MannKiBaat-ত আমি এনে প্ৰচেষ্টাৰাজিক প্ৰদৰ্শন কৰি আহিছোঁ, ইয়াত এনে এটা প্ৰচেষ্টাও আছে যিয়ে ষ্টাৰ্টআপত পৰম্পৰাক আধুনিকতাৰ সৈতে সুন্দৰভাৱে সংমিশ্ৰিত কৰিছে।”