Prime Minister's Office
PM highlights India’s rich cultural contributions to health and wellness
26 JUN 2025 7:00PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi, today highlighted India’s rich cultural contributions to health and wellness, emphasizing the growing trend of innovative startups that harmonize age-old traditions with modern scientific approaches.
Responding to a post by Mann Ki Baat Updates on X, Shri Modi said:
“Indian culture offers many ways to remain fit and healthy. In #MannKiBaat, we’ve been showcasing such efforts, including one such effort which has beautifully merged tradition with modernity in their StartUp.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা হকশেল অমদি ৱেলনেসকী লমদা ভারতকী ইনাক খুল্লবা নাৎকী থৌদাং শিংথাখ্রে
26 JUN 2025 7:00PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি লিরবা চৎনবীগা মতমসিগী সাইন্তিফিক এপ্রোচকা পুনশিল্লিবা ইনোভেতিব স্তার্তঅপশিংগী চাউখৎলক্লিবা ত্রেন্দগী মতাঙদা পল্লদুনা হেল্থঅমদি ৱেলনেসকী লমদা ভারতকী ইনাক খুল্লবা নাৎকী থৌদাং শিংথাখ্রে।
মন কী বাত অপদেতসনা X তা থাগৎপা পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা, শ্রী মোদীনা হায়খি:
“ভারতকী কলচরনা মশা মউ ফনা লৈনবা লম্বী কয়া পীরি। #MannKiBaat তা ঐখোয়না চৎনবীগা মোদর্নিতীগা মখোয়গী স্তার্তঅপ্তা পুনশিল্লিবা থৌরাং অমা য়াওনা অসিগুম্বা থৌরাং কয়া উত্তুনা লাক্লি।”