Prime Minister's Office
PM receives a telephone call from Prime Minister of Israel
PM Netanyahu briefs PM on the evolving situation between Israel and Iran
PM shares India’s concern and emphasizes the need for early restoration of peace and stability in the region
13 JUN 2025 11:15PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi received a telephone call from the Prime Minister of Israel, H.E. Mr. Benjamin Netanyahu today.
PM Netanyahu briefed PM on the recent developments and the evolving situation between Israel and Iran.
PM Modi shared India’s concern and emphasized the need for early restoration of peace and stability in the region.
The two leaders agreed to remain in touch.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ইজরেলগী প্রধান মন্ত্রীনা তৌরকপা কোল অমা ওকখ্রে
ইজরেল অমসুং ইরানগী মরক্তা ওইরক্লিবা ফীভমগী মতাংদা প্রধান মন্ত্রী নেতানয়াহুনা প্রধান মন্ত্রীদা পাউদমখি
প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী ৱাখল্লোন অমসুং লমদম অসিদা শান্তি অমসুং তংদু লৈতাবা অথুবদা হঞ্জিলহন্নবা হোৎনবগী তঙাইফদবা ফোংদোকখি
13 JUN 2025 11:15PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইজরেলগী প্রধান মন্ত্রী হিস এক্সিলেন্সি শ্রী বেঞ্জামিন নেতানয়াহুনা তৌরকপা কোল অমা ঙসি ওকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রী নেতনয়াহুনা ইজরেল অমসুং ইরানগী মরক্তা হন্দক থোকখিবা থৌদোকশিং অমসুং ওইরক্লিবা ফীভমগী মতাংদা প্রধান মন্ত্রীদা পাউদমখি।
পি.এম. মোদীনা ভারতকী নুংনাংবা ফোংদোক্লদুনা লমদম অসিদা শান্তি অমসুং তংদু লৈতাবা অথুবা মতমদা হঞ্জিলহন্নবা হোৎনবগী তঙাইফদে হায়না ফোংদোকখি।
লুচিংবা অনিমক্না পাউ ফাওনবা লেপ্নদবা হায়না য়ানখি।