প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ক্লীন অমসুং গ্রীন অর্বান মোবিলিতী থৌগৎনবা দিল্লীদা ইলেক্ত্রিক বসশিং লমথাখ্রে
05 JUN 2025 12:46PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সস্তেনেবল দিবেলপমেন্ত অমসুং ক্লীন অর্বান মোবিলিতী থৌগৎনবা পান্দম থম্লদুনা দিল্লী সরকারগী থৌশিল অমগী মখাদা ইলেক্ত্রিক বসশিং লমথাখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি থৌশিল অসিনা ক্লীন অমসুং গ্রীন দিল্লী অমা শেমগৎপদা শরুক তম্লগনি। মহাক্না মখা তারদুনা হায় মদুদি খোঙথাং অসিনা দিল্লীগী মীয়ামগীদমক ‘ইজ ওফ লিভিং’সু হেনগৎহল্লগনি।
Xতা প্রধান মন্ত্রীনা পোস্ত তৌখি;
"ক্লীন অমসুং গ্রীন দিল্লী অমা শেমগৎলি!
সস্তেনেবল দিবেলপমেন্ত অমসুং ক্লীন অর্বান মোবিলিতী থৌগৎনবা পান্দম থম্লদুনা দিল্লী সরকারগী থৌশিল অমগী মখাদা ইলেক্ত্রিক বসশিং লমথাখ্রে। মসিনা দিল্লীগী মীয়ামগীদমক ‘ইজ ওফ লিভিং’সু হেনগৎহল্লগনি"

Prime Minister's Office
Prime Minister flags off electric buses in Delhi to promote clean and green urban mobility
05 JUN 2025 12:46PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi flagged off electric buses under an initiative of the Delhi Government aimed at boosting sustainable development and clean urban mobility.
The Prime Minister stated that the initiative will contribute to building a clean and green Delhi. He further noted that this step will also improve the ‘Ease of Living’ for the people of the Delhi.
The Prime Minister posted on X;
"Building a clean and green Delhi!
Flagged off Electric Buses under an initiative of the Delhi Government aimed at boosting sustainable development and clean urban mobility. Additionally, this will also improve 'Ease of Living' for the people of Delhi."