প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
স্বচ্ছ আৰু সেউজ নগৰীয়া গতিশীলতাকউৎসাহিত কৰিবলৈ দিল্লীত বৈদ্যুতিক বাছৰশুভাৰম্ভ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
05 JUN 2025 12:46PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে বহনক্ষম উন্নয়ন আৰু স্বচ্ছ নগৰীয়া গতিশীলতা বৃদ্ধিৰ লক্ষ্যৰে দিল্লী চৰকাৰৰ পদক্ষেপৰ অধীনত বৈদ্যুতিক বাছৰ শুভাৰম্ভ কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কয় যে এই উদ্যোগে এখন স্বচ্ছ আৰু সেউজ দিল্লী গঢ়ি তোলাত অৰিহণা যোগাব। তেওঁ লগতে উল্লেখ কৰে যে এই পদক্ষেপে দিল্লীৰ জনসাধাৰণৰ বাবে 'জীৱন ধাৰণৰ সূচলতা'ৰো উন্নতি সাধন কৰিব।
প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে এক্সতপোষ্ট কৰে;
"এখন স্বস্ছ আৰু সেউজ দিল্লী নিৰ্মাণ!
বহনক্ষম উন্নয়ন আৰু স্বচ্ছ নগৰীয়া গতিশীলতা বৃদ্ধিৰ লক্ষ্যৰে দিল্লী চৰকাৰৰ পদক্ষেপৰ অধীনত বৈদ্যুতিক বাছৰ শুভাৰম্ভ কৰা হয়। ইয়াৰ লগতেএইপদক্ষেপেদিল্লীৰ জনসাধাৰণৰ বাবে 'জীৱন ধাৰণৰ সূচলতা'ৰোউন্নতি সাধন কৰিব।"

Prime Minister's Office
Prime Minister flags off electric buses in Delhi to promote clean and green urban mobility
05 JUN 2025 12:46PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi flagged off electric buses under an initiative of the Delhi Government aimed at boosting sustainable development and clean urban mobility.
The Prime Minister stated that the initiative will contribute to building a clean and green Delhi. He further noted that this step will also improve the ‘Ease of Living’ for the people of the Delhi.
The Prime Minister posted on X;
"Building a clean and green Delhi!
Flagged off Electric Buses under an initiative of the Delhi Government aimed at boosting sustainable development and clean urban mobility. Additionally, this will also improve 'Ease of Living' for the people of Delhi."