প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে তেলেংগানাৰ প্ৰতিষ্ঠা দিৱস উপলক্ষে ৰাজ্যবাসীক শুভেচ্ছা জনায়
02 JUN 2025 9:54AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে তেলেংগানাৰ জনসাধাৰণক আজি ৰাজ্যখনৰ প্ৰতিষ্ঠা দিৱস উপলক্ষে শুভেচ্ছা জনাইছে। "ৰাজ্যখনে ৰাষ্ট্ৰীয় প্ৰগতিৰ ক্ষেত্ৰত অসামান্য বৰঙণি আগবঢ়াই আহিছে। যোৱাটো দশকত এনডিএ চৰকাৰে ৰাজ্যখনৰ জনসাধাৰণৰ ‘ইজ অৱ লিভিঙ’ৰ বৰ্ধনৰ বাবে একাধিক ব্যৱস্থা গ্ৰহণ কৰিছে", শ্ৰী মোদীয়ে এইদৰে কয়।
প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে এক্স-ত এইদৰে প’ষ্ট কৰিছেঃ
"তেলেংগানাৰ জনসাধাৰণক আজি ৰাজ্যখনৰ প্ৰতিষ্ঠা দিৱস উপলক্ষে শুভেচ্ছা জনাইছোঁ। ৰাজ্যখনে ৰাষ্ট্ৰীয় প্ৰগতিৰ ক্ষেত্ৰত অসামান্য বৰঙণি আগবঢ়াই আহিছে। যোৱাটো দশকত এনডিএ চৰকাৰে ৰাজ্যখনৰ জনসাধাৰণৰ ‘ইজ অৱ লিভিঙ’ৰ বৰ্ধনৰ বাবে একাধিক ব্যৱস্থা গ্ৰহণ কৰিছে। ৰাজ্যখনৰ জনসাধাৰণ সফলতা আৰু সমৃদ্ধিৰ বাটত আগুৱাই যাওঁক।"

Prime Minister's Office
Prime Minister greets the people of Telangana on their Statehood Day
02 JUN 2025 9:54AM by PIB Delhi
Prime Minister, Shri Narendra Modi, has greeted the people of Telangana on their Statehood Day, today. "The state is known for making innumerable contributions to national progress. Over the last decade, the NDA Government has undertaken many measures to boost ‘Ease of Living’ for the people of the state", Shri Modi stated.
The Prime Minister posted on X :
"Greetings to the wonderful people of Telangana on their Statehood Day. The state is known for making innumerable contributions to national progress. Over the last decade, the NDA Government has undertaken many measures to boost ‘Ease of Living’ for the people of the state. May the people of the state be blessed with success and prosperity."