Prime Minister's Office
Prime Minister greets the people of Sikkim on 50th anniversary of Sikkim’s statehood
16 MAY 2025 10:13AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has greeted the people of Sikkim on their Statehood Day, today. "This year, the occasion is even more special as we mark the 50th anniversary of Sikkim’s statehood! Sikkim is associated with serene beauty, rich cultural traditions and industrious people", Shri Modi added.
The Prime Minister posted on X;
"Warm greetings to the people of Sikkim on their Statehood Day! This year, the occasion is even more special as we mark the 50th anniversary of Sikkim’s statehood!
Sikkim is associated with serene beauty, rich cultural traditions and industrious people. It has made strides in diverse sectors. May the people of this beautiful state continue to prosper."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা সিক্কিমগী স্তেৎহুদ ফংখিবগী 50শুবা কুমওন্না লাকপদা সিক্কিমগী মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
16 MAY 2025 10:13AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি সিক্কিমগী মীয়ামদা মখোয়গী স্তেৎহুদ দেনা লাকপদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে। “চহি অসিদা থৌরম অসি হেন্না অখন্নবা ওইরি মরমদি সিক্কিমগী স্তেৎহুদকী 50শুবা কুমওন ঐখোয়না পাংথোক্লি! সিক্কিম অসি মহৌশাগী ফজবা, ইনাক খুল্লবা কলচরেল ত্রেদিসনশিং অমসুং হোৎনবা কনবা মীওইশিংগা মরী লৈনৈ”, হায়না শ্রী মোদীনা মখা তাখি।
Xতা প্রধান মন্ত্রীনা পোস্ত তৌখি;
"সিক্কিমগী মীয়ামদা মখোয়গী স্তেৎহুদ দেনা লাকপদা য়াইফ পাউজেল পীজরি। চহি অসিদা থৌরম অসি হেন্না অখন্নবা ওইরি মরমদি সিক্কিমগী স্তেৎহুদকী 50শুবা কুমওন ঐখোয়না পাংথোক্লি!
সিক্কিম অসি মহৌশাগী ফজবা, ইনাক খুল্লবা কলচরেল ত্রেদিসনশিং অমসুং হোৎনবা কনবা মীওইশিংগা মরী লৈনৈ। মখোয়না সেক্তর কয়ামরুমদা মফম অমা কল্লি। ফজরবা রাজ্য অসিগী মীয়াম্না মখা তানা চাউখৎপা ওইরসনু।"