Prime Minister's Office
Prime Minister greets the people of Sikkim on 50th anniversary of Sikkim’s statehood
16 MAY 2025 10:13AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has greeted the people of Sikkim on their Statehood Day, today. "This year, the occasion is even more special as we mark the 50th anniversary of Sikkim’s statehood! Sikkim is associated with serene beauty, rich cultural traditions and industrious people", Shri Modi added.
The Prime Minister posted on X;
"Warm greetings to the people of Sikkim on their Statehood Day! This year, the occasion is even more special as we mark the 50th anniversary of Sikkim’s statehood!
Sikkim is associated with serene beauty, rich cultural traditions and industrious people. It has made strides in diverse sectors. May the people of this beautiful state continue to prosper."

प्रधानमन्त्रीको कार्यालय
सिक्किम राज्य स्थापनाको 50 औं वार्षिकोत्सवमा प्रधानमन्त्रीले सिक्किमका जनतालाई शुभकामना दिएका छन्।
16 MAY 2025 10:13AM by PIB Gangtok
प्रधानमन्त्री श्री नरेन्द्र मोदीले आज सिक्किमका जनतालाई राज्य स्थापना दिवसको शुभकामना दिएका छन्। "यस वर्ष, यो अवसर अझ विशेष छ किनकि हामी सिक्किमको राज्य स्थापनाको 50 औं वार्षिकोत्सव मनाउँछौं! सिक्किम शान्त सुन्दरता, समृद्ध सांस्कृतिक परम्परा र मेहनती मानिसहरूसँग सम्बन्धित छ", श्री मोदीले थपे।
प्रधानमन्त्रीले X मा पोस्ट गरेका छन्;
"सिक्किमका जनतालाई उनीहरूको राज्य स्थापना दिवसको हार्दिक शुभकामना! यस वर्ष, यो अवसर अझ विशेष छ किनकि हामी सिक्किमको राज्य स्थापनाको 50 औं वार्षिकोत्सव मनाउँछौं!
सिक्किम शान्त सुन्दरता, समृद्ध सांस्कृतिक परम्परा र मेहनती मानिसहरूसँग सम्बन्धित छ। यसले विविध क्षेत्रहरूमा प्रगति गरेको छ। यस सुन्दर राज्यका जनताको समृद्धि जारी रहोस्।"