ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ତ୍ରିନିଦାଦ ଏବଂ ଟୋବେଗୋରେ ନିର୍ବାଚନ ବିଜୟୀ ହୋଇଥିବାରୁ ସୁଶ୍ରୀ କମଳା ପ୍ରସାଦ-ବିଶେଶରଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି
29 APR 2025 2:49PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ନିର୍ବାଚନରେ ସୁଶ୍ରୀ କମଳା ପ୍ରସାଦ-ବିଶେଶରଙ୍କୁ ତାଙ୍କ ବିଜୟ ପାଇଁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି । ସେ ଭାରତ ଏବଂ ତ୍ରିନିଦାଦ ଏବଂ ଟୋବେଗୋ ମଧ୍ୟରେ ଐତିହାସିକ ରୂପରେ ଘନିଷ୍ଠ ଏବଂ ପାରିବାରିକ ସମ୍ପର୍କ ଉପରେ ଜୋର୍ ଦେଇଛନ୍ତି ।
ଏକ୍ସ ର ଏକ ପୋଷ୍ଟରେ ସେ ଲେଖିଛନ୍ତି;
“ନିର୍ବାଚନରେ ତୁମ ବିଜୟ ପାଇଁ @MPKamla ଙ୍କୁ ଆନ୍ତରିକ ଅଭିନନ୍ଦନ । ଆମକୁ ତ୍ରିନିଦାଦ ଏବଂ ଟୋବେଗୋ ସହ ଐତିହାସିକ ଘନିଷ୍ଠ ଏବଂ ପାରିବାରିକ ସମ୍ପର୍କ ହିଁ ଭଲ ଲାଗିଥାଏ । ମୁଁ ଆପଣଙ୍କ ସହ ମିଳିମିଶି କାମ କରିବାକୁ ତତ୍ପର ଅଛି । ଯଦ୍ୱାରାକି ଆମର ଲୋକମାନଙ୍କର ମିଳିତ ସମୃଦ୍ଧି ଏବଂ କଲ୍ୟାଣ ସହଭାଗିତା ଭାବେ ଅଧିକ ମଜବୁତ ହୋଇପାରିବ ।”

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Ms. Kamla Persad-Bissessar on election victory in Trinidad and Tobago
29 APR 2025 2:49PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi extended his congratulations to Ms. Kamla Persad-Bissessar on her victory in the elections. He emphasized the historically close and familial ties between India and Trinidad and Tobago.
In a post on X, he wrote:
"Heartiest congratulations @MPKamla on your victory in the elections. We cherish our historically close and familial ties with Trinidad and Tobago. I look forward to working closely with you to further strengthen our partnership for shared prosperity and well-being of our people."