প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ত্রিনিদাদ অমসুং তোবাগোদা পাংথোকখিবা মীখলদা কমলা পরসাদ-বিস্সেসরনা মাইপাকখিবগীদমক নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
29 APR 2025 2:49PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কমলা পরসাদ-বিস্সেসরনা মীখলদা মাইপাকপদা মহাক্কী মফমদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে। মহাক্না ভারত অমসুং ত্রিনিদাদ অমসুং তোবাগোগী মরক্তা লৈরিবা পুৱারী ওইবা অচেৎবা অমসুং ইমুং মনুংগী ওইবা মরী অদু পনখি।
Xকী পোস্ত অমদা মহাক্না ইখি:
"মীখলদা অদোম্না মাইপাকপগীদমক @MPKamlaদা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। ঐখোয়না ভারত অমসুং ত্রিনিদাদ অমসুং তোবাগোগী মরক্তা লৈরিবা পুৱারী ওইবা অচেৎবা অমসুং ইমুং মনুংগী ওইবা মরী অদু লুমনা লৌই। মান্নবা চাউখৎ-থৌরাং অমসুং ঐখোয়গী মীয়ামগী য়াইফনবগীদমক ঐখোয়গী পার্তনরশিপ অসি হেন্না মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা পুন্না থবক তৌমিন্ননবা ঐহাক্না আশা তৌরি।"

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Ms. Kamla Persad-Bissessar on election victory in Trinidad and Tobago
29 APR 2025 2:49PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi extended his congratulations to Ms. Kamla Persad-Bissessar on her victory in the elections. He emphasized the historically close and familial ties between India and Trinidad and Tobago.
In a post on X, he wrote:
"Heartiest congratulations @MPKamla on your victory in the elections. We cherish our historically close and familial ties with Trinidad and Tobago. I look forward to working closely with you to further strengthen our partnership for shared prosperity and well-being of our people."