প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
গুদ ফ্রাইদে থৌরমদা থৌজাল হৈবা অমসুং মীনুংশি খঙবা গুনশিংগী মতাংদা প্রধান মন্ত্রীনা ফোঙদোকখ্রে
18 APR 2025 9:42AM by PIB Imphal
শেংলবা গুদ ফ্রাইদে থৌরমদা, ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা যিশু খৃষ্টগী কৎথোকপা অমুক হন্না নিংশিংখ্রে। মহাক্না হায়খি মদুদি ঐখোয়গী নুমিৎ অসিনা ঐখোয়গী পুন্সিশিংদা থৌজাল হৈবা, মীওইবগী অৱাবা খঙবা অমসুং পুকচেল চাওবা নিংশিংনবা নুমিৎ অমা ওইহল্লগনি।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“গুদ ফ্রাইদে থৌরমদা, যিশু খৃষ্টগী কৎথোকপা ঐখোয়দা অমুক হন্না নিংশিংহল্লে। থৌজাল হৈনবা, মীনুংশি খঙনবা অমসুং মতম পুম্নমক্ত পুকচেল চাউনবা নুমিৎ অসিনা ঐখোয়দা ইথিল পীরে। মতম পুম্নমক্ত শান্তি অমসুং অমতা ওইবগী ৱাখল চেনবা ওইরসনু”।

Prime Minister's Office
Prime Minister highlights the values of kindness and compassion on occasion of Good Friday
18 APR 2025 9:42AM by PIB Delhi
On the solemn occasion of Good Friday, the Prime Minister, Shri Narendra Modi today reflected on the profound sacrifice of Jesus Christ. He emphasized that this day serves as a reminder to embrace kindness, compassion, and generosity in our lives.
In a post on X, he said:
“On Good Friday, we remember the sacrifice of Jesus Christ. This day inspires us to cherish kindness, compassion and always be large hearted. May the spirit of peace and togetherness always prevail.”