Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the demise of Dadi Ratan Mohini
She will be remembered as a beacon of light, wisdom and compassion: PM
08 APR 2025 5:04PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the passing of Dadi Ratan Mohini Ji, the esteemed spiritual leader of the Brahma Kumaris. Shri Modi said that she will be remembered as a beacon of light, wisdom and compassion.
He also lauded her outstanding leadership of the Brahma Kumaris’ global movement. Recalling his personal interactions with her, the Prime Minister said that her life and teachings will continue to illuminate the path for all those who seek peace and wish to make our society better.
The Prime Minister posted on X;
“Dadi Ratan Mohini Ji had a towering spiritual presence. She will be remembered as a beacon of light, wisdom and compassion. Her life journey, rooted in deep faith, simplicity and unshakable commitment to service will motivate several people in the times to come. She provided outstanding leadership to the Brahma Kumaris’ global movement. Her humility, patience, clarity of thought and kindness always stood out. She will continue to illuminate the path for all who seek peace and wish to make our society better. I will never forget my interactions with her. My thoughts are with her admirers and the Brahma Kumaris’ global movement in this hour of grief. Om Shanti.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা দাদী রতন মোহিনী লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
মহাক অসি মঙাল, লৌশিংগী মঙাল অমসুং মীনুংশিগী শক্তম অমা ওইনা নিংশিংনহৌরগনিঃ পি.এম.
08 APR 2025 5:04PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ব্রহ্ম কুমারীশিংগী শক্নাইরবা স্পিরিচুএল ওইবা লুচিংবী দাদী রতন মোহিনীজীনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি মহাক অসি মঙাল, লৌশিংগী মঙাল অমসুং মীনুংশিগী শক্তম অমা ওইনা নিংশিংনহৌরগনি।
মহাক্না ব্রহ্ম কুমারীশিংগী মালেমগী থাক্তা হৌবা ইহৌদা লুচিংখিবা অদুবু থাগৎপা ফোংদোকখি। মহাক্কা হকথেংননা ৱারী-ৱাতাই শান্নখিবশিং অদু নিংশিংলদুনা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি মহাক্কী পুন্সি অমসুং তাকপিরম্বশিং অদুনা শান্তি পামজবশিংদা মঙাল পীনবিদুনা অমসুং খুন্নাই অসি হেন্না নিংথিজবা ওইরসনু। .
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎলকপা পোস্ত অমদা;
“দাদী রতন মোহিনীজী অসি পন্দোন য়ৌনা স্পিরিচুএল লৈবা মীশক অমা ওইরম্মী। মহাক অসি মঙাল, লৌশিংগী মঙাল অমসুং মীনুংশিগী শক্তম অমা ওইনা নিংশিংনহৌরগনি। মহাক্কী পুন্সিগী খোংচৎ অসিদা লাক্কদৌরিবা মতমদা মীওই কয়া অমদা নুং য়ৌনা থাজবা, অচম্বা অমসুং ৱাশক চেৎনা থৌগল তৌবদা ইনোৎ হাপ্তুনা লৈহৌরগনি। মহাক্না মালেমগী থাক্তা হৌবা ইহৌদা ব্রহ্মকুমারীশিংবু লুচিংখিবা অদু অদুক্কী মতিক থাগৎনিংঙাইনি।মাহাক্কী মীওইবগী ওইবা মীনুংশিং, খাংবা কনবা, তরু-তরুবা ৱাখল-লৌশিং অমসুং থৌজালহৈবা মতৌ অসি মতম পুম্বদা লেঙদনা লৈহৌরগনি। মহাক্কী পুন্সি অমসুং তাকপিরম্বশিং অদুনা শান্তি পামজবশিংদা মঙাল পীনবিদুনা অমসুং খুন্নাই অসি হেন্না নিংথিজবা ওইরসনু। .মহাক্কা ৱারী-ৱাতাই শান্নখিবশিং অদু কৈদৌনুংদসু কাওবা লৈররোই। ঐহাক্কী থম্মোয়দা মহাক্না পামজরম্বশিং অমসুং ব্রহ্ম কুমারীশিংগী মালেমগী থাক্তা হৌখিবা ইহৌ অদু ঙসি ৱারবা পুংফম অসিদা নিংশিংলি। ওম শান্তি”