Prime Minister's Office
PM reaffirms Government’s commitment to strengthen the maritime sector and ports on National Maritime Day
05 APR 2025 9:06AM by PIB Delhi
Greeting everyone on the occasion of National Maritime Day, the Prime Minister Shri Narendra Modi reaffirmed Government’s commitment to strengthen the maritime sector and ports for India’s progress.
In a post on X, he stated:
“Today, on National Maritime Day, we recall India’s rich maritime history and the role played by this sector in nation-building.
We will continue to strengthen the maritime sector and our ports for India’s progress.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নেস্নেল মেরিতাইম দেনা লাকপদা মেরিতাইম সেক্তর অমসুং পোর্তশিং মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা সরকারগী অচেৎপা ফিরেপ অদু পি.এম.না অমুক হন্না ফোংদোকখ্রে
05 APR 2025 9:06AM by PIB Imphal
নেস্নেল মেরিতাইম দেনা লাকপদা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মেরিতাইম সেক্তর অমসুং পোর্তশিং মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা সরকারগী অচেৎপা ফিরেপ অদু অমুক হন্না ফোংদোকখ্রে।
Xকী পোস্ত অমদা, মহাক্না অসুম্না হায়রকখি:
“ঙসি, নেস্নেল মেরিতাইম দেদা, ঐখোয়না ভারতকী ফজরবা মেরিতাইম হিস্তরী অমসুং জাতি অসিবু শেমগৎপদা সেক্তর অসিনা লৌখিবা থৌদাং অদু অমুক হন্না নিংশিংলি।
ভারতকী চাউখৎ-থৌরাংগীদমক ঐখোয়না মেরিতাইম সেক্তর অমসুং ঐখোয়গী পোর্তশিংবু হেন্না মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা মখা তানা হোৎনগনি।”