প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না থাইলেন্দগী নিংথৌ মাহা বাজিরালোংকোর্নগা উনখ্রে
04 APR 2025 9:00PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি বেঙ্কোক্তা থাইলেন্দগী নিংথৌ মাহা বাজিরালোংকোর্নগা উনখ্রে।
Xকী পোস্ত অমদা মহাক্না অসুম্না হায়খি:
“হিস মেজেস্তী মাহা বাজিরালোংকোর্নগা উনরে। ঐখোয়না ভারত অমসুং থাইলেন্দ্গী মরক্তা লৈরিবা মরুপ-মপাং ওইবগী অচৌবা মরি অসিগী মতাংদা অমসুং মরি অসিবু করম্না অমুক্কা হেন্না চেৎশিনহনগদগে হায়বগী মতাংদা ৱারি শানখি।”

Prime Minister's Office
PM calls on Maha Vajiralongkorn, the King of Thailand
04 APR 2025 9:00PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi called on Maha Vajiralongkorn, the King of Thailand today in Bangkok.
In a post on X, he said:
“Called on His Majesty King Maha Vajiralongkorn. We talked about the robust friendship between India and Thailand and how to make it even stronger.”