প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা থাইলেন্দগী হান্নগী প্রাইম মিনিস্তরগা উনখ্রে
03 APR 2025 6:48PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি থাইলেন্দগী হান্নগী প্রাইম মিনিস্তর মিস্তর থকসিন সিনাৱত্রাগা বেঙ্কোক্তা উনখ্রে‍। মখোয়না দিফেন্স, ত্রেদ, কলচর অমদি অতৈ লমশিংদা ভারত অমসুং থাইলেন্দগী মরক্তা তেংবাংনবগী লৈরিবা চাউরবা মতিংগী মরমদা নৈনখি‍।
X তা থাগৎপা পোস্ত অমদা, মহাক্না ফোঙদোকখি:
“থাইলেন্দগী হান্নগী প্রাইম মিনিস্তর মিস্তর থকসিন সিনাৱত্রাগা উনরুবদা নুংঙাইবা ফাওই‍। মহাক লৈঙাক্লোন অমদি খুজিল থৌরাং য়াৎপগী মরমদা নীংথিনা খঙ-হৈরবা মীশক অমনি‍। মহাক ভারতকী অথোইবা মরূপ অমসুনি অমদি অতল জী গা অফবা মরী লৈরম্মি‍।
মিস্তর সিনাৱত্রাগা ঐহাক্কা ইন্দিয়া-থাইলেন্দ তেংবাংনবা অমদি মসিনা ঐখোয়গী লৈবাক্কী মীওইশিংদা কমদৌনা কান্নবা পী হায়বগী মতাঙদা ৱারী শাংনা শানখি‍। ঐখোয়না দিফেন্স, ত্রেদ, কলচর অমদি অতৈ লমশিংদা লৈরিবা অচৌবা মতিংগী মতাঙদু খন্নখৈ‍।
@ThaksinLive”

Prime Minister's Office
PM meets former PM of Thailand
03 APR 2025 6:48PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today met Mr. Thaksin Shinawatra, the former Prime Minister of Thailand in Bangkok. They deliberated on the immense potential of cooperation between India and Thailand in areas like defence, trade, culture and more.
In a post on X, he stated:
“It was a delight to meet Mr. Thaksin Shinawatra, the former Prime Minister of Thailand. He has extensive experience in matters relating to governance and policy making. He is also a great friend of India and had a very warm relationship with Atal Ji.
Mr. Shinawatra and I talked at length about India-Thailand cooperation and how it benefits the people of our respective countries. We deliberated on the immense potential in areas like defence, trade, culture and more.
@ThaksinLive”