ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଥାଇ ସରକାରକଙ୍କ ଦ୍ୱାରା ରାମକିୟେନ ଚିତ୍ରକଳା ଭିତ୍ତିକ ଆଇଷ୍ଟାମ୍ପ ଉନ୍ମୋଚନ ବିଷୟ ଉଲ୍ଲେଖ କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
03 APR 2025 7:14PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଥାଇ ସରକାରକଙ୍କ ଦ୍ୱାରା ରାମକିୟେନ ଚିତ୍ରକଳା ଭିତ୍ତିକ ଆଇଷ୍ଟାମ୍ପ ଉନ୍ମୋଚନ ବିଷୟ ଉଲ୍ଲେଖ କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ ହ୍ୟାଣ୍ଡଲ ପକ୍ଷରୁ ଏକ୍ସ ରେ ପୋଷ୍ଟ ହୋଇଛି:
“ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ @narendramodi ଗସ୍ତ ଅବସରରେ ଥାଇ ସରକାର ରାମକିୟେନ ଚିତ୍ରକଳା ଭିତ୍ତିକ ଆଇଷ୍ଟାମ୍ପ ଉନ୍ମୋଚନ କରିଛନ୍ତି । ଏହି ଚିତ୍ରକଳା ରାମ -୧ ଙ୍କ ଶାସନ କାଳରେ ପ୍ରସ୍ତୁତ ହୋଇଥିଲା ।”

Prime Minister's Office
PM highlights the release of iStamp depicting Ramakien mural paintings by Thai Government
03 APR 2025 7:14PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi highlighted the release of iStamp depicting Ramakien mural paintings by Thai Government.
The Prime Minister’s Office handle on X posted:
“During PM @narendramodi's visit, the Thai Government released an iStamp depicting Ramakien mural paintings that were painted during the reign of King Rama I.”