Prime Minister's Office
PM highlights the release of iStamp depicting Ramakien mural paintings by Thai Government
03 APR 2025 7:14PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi highlighted the release of iStamp depicting Ramakien mural paintings by Thai Government.
The Prime Minister’s Office handle on X posted:
“During PM @narendramodi's visit, the Thai Government released an iStamp depicting Ramakien mural paintings that were painted during the reign of King Rama I.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা রামাকিন মুরেল লাইয়েক উৎপা আইস্তাম্প থাই লৈঙাক্না পুথোকখিবগী ৱাফম ফোঙদোকখ্রে
03 APR 2025 7:14PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রামাকিন মুরেল লাইয়েক উৎপা আইস্তাম্প থাই লৈঙাক্না পুথোকখিবগী ৱাফম ফোঙদোকখ্রে‍।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসকী হেন্দলদা X থাগৎলকখিবদা:
“প্রধান মন্ত্রী @narendramodi গী খোঙচৎ মনুংদা, থাই লৈঙাক্না নিংথৌ রামা ১ গী মতমদা য়েক্লম্বা রামাকিন মুরেল লাইয়েক উৎপা আইস্তাম্প অমা থাই লৈঙাক্না ফোঙখ্রে‍।”