প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা নহাশিংগী মফমদা কালেন শুতিদা মশা শেমগৎনবা অমদি তমশিন্নবা পুক্নিং থৌগৎখ্রে
01 APR 2025 12:05PM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বদা লৈরিবা নহা ওইরিবা মরূপশিংগী মফমদা কালেন শুতিনা লাকপসিদা য়াইফ পাউজেল পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি মখোয়গী মফমদা মতম অসিবু নুংঙাইথোক্নবা, তমশিন্নবা অমদি মশা শেমগৎনবা শীজিন্ননবা পুক্নিং থৌগৎখ্রে‍।
লোক সভা এম.পি. শ্রী তেজস্বী সুর্য়ানা X তা থাগৎলকপা পোস্ত অমগী পাউখুমদা, মহাক্না ইখি:
“ঐগী নহা ওইরিবা মরূপ পুম্নমক্কী মফমদা নুংঙাইরবা মীৎকুপ অমদি নুংঙাইবা শুতি ওইনবা য়াইফ-পাউজেল পীজরি‍। ঐনা মমাঙগী নোংমাইজিংগী #MannKiBaat তা হায়খিবগুম, কালেন শুতিনা নুংঙাইথোক্নবা, তমশিন্নবা অমদি ইশা শেমগৎনবা অফবা তাঞ্জা অমা পীরি‍। অসুম্না হোৎনবনা হীরম অসিদা চাউনা কান্নৈ‍।”

Prime Minister's Office
Prime Minister encourages young minds to embrace summer holidays for Growth and Learning
01 APR 2025 12:05PM by PIB Delhi
Extending warm wishes to young friends across the nation as they embark on their summer holidays, the Prime Minister Shri Narendra Modi today encouraged them to utilize this time for enjoyment, learning, and personal growth.
Responding to a post by Lok Sabha MP Shri Tejasvi Surya on X, he wrote:
“Wishing all my young friends a wonderful experience and a happy holidays. As I said in last Sunday’s #MannKiBaat, the summer holidays provide a great opportunity to enjoy, learn and grow. Such efforts are great in this endeavour.”