Prime Minister's Office
PM greets Kashmiri Pandits on occasion of Herath Poshte
25 FEB 2025 6:16PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi greeted the Kashmiri Pandits today on the occasion of Herath Poshte.
In a post on X, he wrote:
“Herath Poshte!
This festival is closely associated with the vibrant culture of our Kashmiri Pandit sisters and brothers.
On this auspicious occasion, I wish for harmony, good health and prosperity for everyone. May it also fulfil dreams, create new opportunities and bring lasting happiness for all.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা কাস্মিরী পন্দিতশিংগী মফমদা হেরথ পোস্তেগী য়াইফ পাউজেল পীরক্লি
25 FEB 2025 6:16PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি কাস্মিরী পন্দিতশিংগী মফমদা হেরথ পোস্তেগী য়াইফ পাউজেল পীরক্লি।
X তা থাগৎপা পোস্ত অমদা, পহাক্না ইখি:
“হেরথ পোস্তে!
কুমহৈ অসি কাস্মিরী পন্তিদ ইচে ইচল অমদি ইচিল ইনাওশিংগী নীংথিরবা নাৎকা নক্নবা মরী লৈনৈ।
য়াইফরবা মীৎকুপ অসিদা, ঐহাক্না মীপুম খুদিংমক্কী মফমদা পুকচেল খোয়জেল তিন্নবা, মশা মউ ফনা অমদি নুংঙাই য়াইফনা পানবা ওইরসনু হায়না য়াইফ পাউজেল পীজরি। মসিনা অনৌবা মঙলানশিং মঙফাওনবা, অনৌবা খুদোংচাবশিং শেমগৎপা অমদি পুম্নমক্কী মফমদা তুং কোইনা হরাও তয়াম্বা পীনবিবা ওইরসনু।”