Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Shri Parvesh Sahib Singh, Shri Ashish Sood, Sardar Manjinder Singh Sirsa, Shri Ravinder Indraj Singh, Shri Kapil Mishra and Shri Pankaj Kumar Singh on taking oath as Ministers in the Delhi Government
20 FEB 2025 1:48PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated and extended best wishes to Shri Parvesh Sahib Singh, Shri Ashish Sood, Sardar Manjinder Singh Sirsa, Shri Ravinder Indraj Singh, Shri Kapil Mishra and Shri Pankaj Kumar Singh on taking oath as Ministers in the Delhi Government.
In a X post, the Prime Minister said;
“Congratulations to Shri Parvesh Sahib Singh Ji, Shri Ashish Sood Ji, Sardar Manjinder Singh Sirsa Ji, Shri Ravinder Indraj Singh Ji, Shri Kapil Mishra Ji and Shri Pankaj Kumar Singh Ji on taking oath as Ministers in the Delhi Government. This team beautifully mixes vigour and experience, and will surely ensure good governance for Delhi. Best wishes to them.
@gupta_rekha
@p_sahibsingh
@mssirsa
@KapilMishra_IND”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী পর্ভেশ সাহিব সিংহ, শ্রী অশিশ সুদ, সরদার মঞ্জিন্দর সিংহ সর্সা, শ্রী রভিন্দ্র ইন্দ্ররাজ সিংহ, শ্রী কপিল মিশ্রা অমসুং শ্রী পঙ্কজ কুমার সিংহনা দিল্লী সরকারদা মন্ত্রীশিং ওইনা ৱাশক লৌখিবদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
20 FEB 2025 1:48PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শ্রী পর্ভেশ সাহিব সিংহ, শ্রী অশিশ সুদ, সরদার মঞ্জিন্দর সিংহ সর্সা, শ্রী রভিন্দ্র ইন্দ্ররাজ সিংহ, শ্রী কপিল মিশ্রা অমসুং শ্রী পঙ্কজ কুমার সিংহনা দিল্লী সরকারদা মন্ত্রীশিং ওইনা ৱাশক লৌখিবদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে অমসুং য়াইফ-মঙ্গোল পীখ্রে।
X পোস্ত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“শ্রী পর্ভেশ সাহিব সিংহজী, শ্রী অশিশ সুদজী, সরদার মঞ্জিন্দর সিংহ সর্সাজী, শ্রী রভিন্দ্র ইন্দ্ররাজ সিংহজী, শ্রী কপিল মিশ্রাজী অমসুং শ্রী পঙ্কজ কুমার সিংহজীনা দিল্লী সরকারদা মন্ত্রীশিং ওইনা ৱাশক লৌখিবদা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। তীম অসিনা অফবা অমসুং এক্সপরিয়েন্সপু নীংথিনা পুনশিল্লি অমসুং দিল্লীগীদমক শোইনা অফবা লৈঙাক অমা ওইরগনি। মখোয়দা য়াইফ-মঙ্গোল পীজরি।
@gupta_rekha
@p_sahibsingh
@mssirsa
@KapilMishra_IND”