প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
সুস্থতা আৰু মানসিক শান্তিৰ কথা আহিলে সদগুৰু জাগী বাসুদেৱ সদায় আটাইতকৈ প্ৰেৰণাদায়ক ব্যক্তিত্বৰ ভিতৰত অন্যতমঃ প্ৰধানমন্ত্ৰী
14 FEB 2025 8:12PM by PIB Guwahati
সুস্থতা আৰু মানসিক শান্তিৰ কথা আহিলে সদগুৰু জাগী বাসুদেৱ সদায় আটাইতকৈ প্ৰেৰণাদায়ক ব্যক্তিত্বৰ ভিতৰত অন্যতম বুলি মন্তব্য কৰি প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে কাইলৈ পৰীক্ষা পে চৰ্চাৰ চতুৰ্থ খণ্ড চাবলৈ সকলোকে আহ্বান জনায়।
MyGovIndia ৰ এক্সৰ এটা পোষ্টৰ উত্তৰত শ্ৰী মোদীয়ে কয়।
“যেতিয়া সুস্থতা আৰু মানসিক শান্তিৰ কথা আহে, @SadhguruJV সদায় আটাইতকৈ প্ৰেৰণাদায়ক ব্যক্তিত্বৰ ভিতৰত অন্যতম। সকলো #ExamWarriors আনকি তেওঁলোকৰ পিতৃ-মাতৃ আৰু শিক্ষক-শিক্ষয়িত্ৰীকো আহ্বান জনাইছো যে কাইলৈ, ১৫ ফেব্ৰুৱাৰীত এই ‘পৰীক্ষা পে চৰচা’ খণ্ডটো চাব।”

Prime Minister's Office
When it comes to wellness and mental peace, Sadhguru Jaggi Vasudev is always among the most inspiring personalities: Prime Minister
14 FEB 2025 8:12PM by PIB Delhi
Remarking that Sadhguru Jaggi Vasudev is always among the most inspiring personalities when it comes to wellness and mental peace, the Prime Minister Shri Narendra Modi urged everyone to watch the 4th episode of Pariksha Pe Charcha tomorrow.
Responding to a post on X by MyGovIndia, Shri Modi said:
“When it comes to wellness and mental peace, @SadhguruJV is always among the most inspiring personalities. I urge all #ExamWarriors and even their parents and teachers to watch this ‘Pariksha Pe Charcha’ episode tomorrow, 15th February.”