Prime Minister's Office
When it comes to wellness and mental peace, Sadhguru Jaggi Vasudev is always among the most inspiring personalities: Prime Minister
14 FEB 2025 8:12PM by PIB Delhi
Remarking that Sadhguru Jaggi Vasudev is always among the most inspiring personalities when it comes to wellness and mental peace, the Prime Minister Shri Narendra Modi urged everyone to watch the 4th episode of Pariksha Pe Charcha tomorrow.
Responding to a post on X by MyGovIndia, Shri Modi said:
“When it comes to wellness and mental peace, @SadhguruJV is always among the most inspiring personalities. I urge all #ExamWarriors and even their parents and teachers to watch this ‘Pariksha Pe Charcha’ episode tomorrow, 15th February.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
হকচাং ফনা অমসুং পুক্নিং-ৱাখল ইংনা লৈবগী মতাং লাকপদা, সাধগুরু জাগ্গী বসুদেব অসি মতম পুম্নমক্ত খ্বাইদগী ইথিল পীবা মীওইশিংগী মনুংদা য়াওরি: প্রধান মন্ত্রী
14 FEB 2025 8:12PM by PIB Imphal
হকচাং ফনা অমসুং পুক্নিং-ৱাখল ইংনা লৈবগী মতাং লাকপদা, সাধগুরু জাগ্গী বসুদেব অসি মতম পুম্নমক্ত খ্বাইদগী ইথিল পীবা মীওইশিংগী মনুংদা য়াওরি হায়না ফোঙদোক্লদুনা, হয়েং পরিক্ষা পে চার্চাগী ৪শুবা তাঙ্কক য়েংনবা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীওই খুদিংমক্ত তকশিনখ্রে।
MyGovIndia গী এক্স পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“হকচাং ফনা অমসুং পুক্নিং-ৱাখল ইংনা লৈবগী মতাং লাকপদা, @SadhguruJV অসি মতম পুম্নমক্ত খ্বাইদগী ইথিল পীবা মীওইশিংগী মনুংদা য়াওরি। হয়েং ফেব্রুৱারি ১৫ দা পরিক্ষা পে চার্চা য়েংনবা ঐনা #ExamWarriors অমসুং মখোয়গী মমা-মপাশিং অমসুং ওজাশিংদা হায়জরি”।