Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates the Indian team on winning the ICC U19 Women’s T20 World Cup 2025
02 FEB 2025 6:16PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated the Indian team on winning the ICC U19 Women’s T20 World Cup 2025.
In a post on X, he said:
“Immensely proud of our Nari Shakti! Congratulations to the Indian team for emerging victorious in the ICC U19 Women’s T20 World Cup 2025. This victory is the result of our excellent teamwork as well as determination and grit. It will inspire several upcoming athletes. My best wishes to the team for their future endeavours.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ICC U19 ৱুমেন’স T20 ৱর্ল্দ কপ 2025 লৌরকপগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী তীম্বু থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
02 FEB 2025 6:16PM by PIB Imphal
ICC U19 ৱুমেন’স T20 ৱর্ল্দ কপ 2025 লৌরকপগীদমক প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ভারতকী তীম্বু থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
Xতা থাগৎপা পোস্ত অমদা মহাক্না হায়:
“ঐখোয়গী নারি শক্তিগীদমক থমোয় শেংনা চাউথোকচবা পোকই! ICC U19 ৱুমেন’স T20 ৱর্ল্দ কপ 2025 লৌরকপগীদমক ভারতকী তীম্বু থাগৎপা ফোঙদোকচরি। মসিগী মাইপাকপা অসি ঐখোয়গী নিংথিরবা তীম ৱর্ককা লোয়ননা কত্থোকপা অমসুং খাংবা কনবগী মহৈ অমনি। মসিনা তুংদা হৌরক্লিবা শান্নরোই কয়াবু পুক্নিং থৌগৎলগনি। তীম অসিনা তুংদা মাইপাকপা কয়া পুরক্নবা ঐহাক্না য়াইফ-মঙ্গল পীজরি”।