প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ৫শুবা খেলো ইন্দিয়া ৱিন্তর গেমস শরুক য়ারিবা শান্নরোয়শিংদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
23 JAN 2025 7:10PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ৫শুবা খেলো ইন্দিয়া ৱিন্তর গেমস ২০২৫ শরুক য়ারিবা শান্নরোয়শিংদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“৫শুবা খেলো ইন্দিয়া ৱিন্তর গেমস ২০২৫ শরুক য়ারিবা শান্নরোয়শিংদা য়াইফ পাউজেল পীজরি! তুর্নামেন্ত অসিনা তুংগী শান্নরোশিং পুক্নিং থৌগৎকনি হায়না ঐনা থাজৈ। গেমস অসি শান্নরোয় অমগী থৌনা হরাওবা ফোঙদোকপা ওইরসনু”।
@kheloindia”

Prime Minister's Office
Prime Minister extends best wishes to all the athletes participating in the 5th Khelo India Winter Games
23 JAN 2025 7:10PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today extended best wishes to all the athletes participating in the 5th Khelo India Winter Games 2025.
Shri Modi in a post on X wrote:
“Best wishes to all the athletes participating in the 5th Khelo India Winter Games 2025! I am sure this tournament will encourage upcoming talent. May the games also be a celebration of sportsman spirit.
@kheloindia”