ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ମଣିପୁରବାସୀଙ୍କୁ ରାଜ୍ୟ ପ୍ରତିଷ୍ଠା ଦିବସରେ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
21 JAN 2025 8:43AM by PIB Bhubaneswar
ଭାରତର ବିକାଶରେ ମଣିପୁରର ଲୋକମାନଙ୍କର ଭୂମିକା ଉପରେ ଗର୍ବ ଅନୁଭବ କରି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ମଣିପୁରବାସୀଙ୍କୁ ରାଜ୍ୟ ପ୍ରତିଷ୍ଠା ଦିବସର ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ଏକ୍ସରେ ଏକ ପୋଷ୍ଟରେ ସେ ଲେଖିଛନ୍ତି :
“ମଣିପୁରର ଲୋକମାନଙ୍କୁ ସେମାନଙ୍କ ରାଜ୍ୟ ପ୍ରତିଷ୍ଠା ଦିବସରେ ଶୁଭେଚ୍ଛା । ଭାରତର ବିକାଶରେ ମଣିପୁରର ଲୋକମାନେ ଯେଉଁ ଭୂମିକା ଗ୍ରହଣ କରିଛନ୍ତି ସେଥିପାଇଁ ଆମେ ଅତ୍ୟନ୍ତ ଗର୍ବିତ । ଆଗାମୀ ଦିନରେ ମଣିପୁରର ପ୍ରଗତି ପାଇଁ ମୋର ଶୁଭକାମନା ।”

Prime Minister's Office
PM greets the people of Manipur on Statehood day
21 JAN 2025 8:43AM by PIB Delhi
Expressing pride about the role played by the people of Manipur towards India’s development, the Prime Minister Shri Narendra Modi today greeted the people of Manipur on its Statehood day.
In a post on X, he wrote:
“Greetings to the people of Manipur on their Statehood Day. We are incredibly proud of the role played by the people of Manipur towards India’s development. My best wishes for the progress of Manipur.”