প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
স্তেৎহুদ দে লাকপদা প্রধান মন্ত্রীনা ত্রিপুরাগী মীয়ামদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
21 JAN 2025 8:41AM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ত্রিপুরাগী স্তেৎহুদ দে লাকপদা রাজ্য অসিগী মীয়ামদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে। মহাক্না হায়খি মদুদি লৈবাক অসি চাউখৎনবা রাজ্য অসিনা শিংথাবা য়ানা মতেং পাংলি।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“রাজ্য অসিগী স্তেৎহুদ দে লাকপদা ত্রিপুরাগী মীয়ামদা য়াইফ পাউজেল পীজরি। লৈবাক অসি চাউখৎনবা রাজ্য অসিনা শিংথাবা য়ানা মতেং পাংলি। ইনাকখুল্লবা নাৎ অমসুং চৎনবীশিংগীদমক রাজ্য অসি মমিং চৎলি। ত্রিপুরা মখা তানা চাউখৎপগী অনৌবা থাকশিংদা কারকপা ওইরসনু”।

Prime Minister's Office
PM greets the people of Tripura on Statehood day
21 JAN 2025 8:41AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today greeted the people of Tripura on its Statehood day. He remarked that the state was making noteworthy contributions to national progress.
In a post on X, he wrote:
“Best wishes to the people of Tripura on their Statehood Day. The state is making noteworthy contributions to national progress. It is also known for its rich culture and heritage. May Tripura continue to scale new heights of development.”