প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
খো খো ৱার্ল্দ কপ থোইবগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী নুপীগী তিম থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
19 JAN 2025 9:20PM by PIB Imphal
অহানবা খো খো ৱার্ল্দ কপ থোইবগীদমক ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী নুপীগী তিম থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
মহাক্না এক্সতা হায়খি;
“অহানবা খো খো ৱার্ল্দ কপ থোইবগীদমক ভারতকী নুপীগী তিম থাগৎপা ফোঙদোকচরি। পুৱারি ওইরবা মাইপাকপা অসি মখোয়গী লাম্বা লৈতবা হৈথোই-শিংথোইবা, অচেৎপা ফিরেপ অমসুং তিমৱার্ককী ফল অমনি।
মাইপাকপা অসিনা ভারতনা খ্বাইদগী লিরবা মশান্না অমা মীয়ামদা শক তাক্লে, লৈবাক শীনবা থুংবগী মশিং থিঙমদ্রবা নহা ওইরিবা শান্নরোয়শিংদা ইথিল পীরে। মসিগী মাইপাকপা অসিনা তুংদা মশান্না অসিদা নহারোলশিং হেন্না শরুক য়ানবা লম্বী শেম্লগনি”।

Prime Minister's Office
PM congratulates the Indian women’s team on winning the Kho Kho World Cup
19 JAN 2025 9:20PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated the Indian women’s team on winning the first-ever Kho Kho World Cup.
He wrote in a post on X:
“Congratulations to the Indian women’s team on winning the first-ever Kho Kho World Cup! This historic victory is a result of their unparalleled skill, determination and teamwork.
This triumph has brought more spotlight to one of India’s oldest traditional sports, inspiring countless young athletes across the nation. May this achievement also pave the way for more youngsters to pursue this sport in the times to come.”