ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଖୋ ଖୋ ବିଶ୍ୱକପ୍ ବିଜୟୀ ଭାରତୀୟ ମହିଳା ଟିମକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଅଭିନନ୍ଦନ
19 JAN 2025 9:20PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଥମ ଖୋ ଖୋ ବିଶ୍ୱକପ୍ ବିଜୟୀ ହୋଇଥିବା ଭାରତୀୟ ମହିଳା ଟିମକୁ ଆଜି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ଏକ୍ସ ର ଏକ ପୋଷ୍ଟରେ ସେ ଲେଖିଛନ୍ତି:
“ପ୍ରଥମ ଖୋ ଖୋ ବିଶ୍ୱକପ୍ ବିଜୟୀ ଭାରତୀୟ ମହିଳା ଟିମକୁ ଅଭିନନ୍ଦନ! ଏହି ଐତିହାସିକ ବିଜୟ ସେମାନଙ୍କ ଅତୁଳନୀୟ ଦକ୍ଷତା, ନିଷ୍ଠା ଏବଂ ଦଳଭଗତ ପ୍ରଚେଷ୍ଟାର ଫଳ ।
ଏହି ବିଜୟ ଭାରତର ଅନ୍ୟତମ ପୁରାତନ ପାରମ୍ପରିକ ଖେଳ ପ୍ରତି ସମସ୍ତଙ୍କ ଦୃଷ୍ଟି ଆକର୍ଷଣ କରିଛି । ଏହା ଦେଶର ଅଗଣିତ ଯୁବ କ୍ରୀଡ଼ାବିତଙ୍କୁ ଏହି ଖେଳ ପ୍ରତି ପ୍ରୋତ୍ସାହିତ କରିବ । ଏହି କୃତିତ୍ୱ ଆଗାମୀ ଦିନରେ ଅଧିକରୁ ଅଧିକ ଯୁବପିଢ଼ିଙ୍କୁ ଏହି ଖେଳ ଖେଳିବାକୁ ପ୍ରେରଣା ଦେଉ ।”

Prime Minister's Office
PM congratulates the Indian women’s team on winning the Kho Kho World Cup
19 JAN 2025 9:20PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated the Indian women’s team on winning the first-ever Kho Kho World Cup.
He wrote in a post on X:
“Congratulations to the Indian women’s team on winning the first-ever Kho Kho World Cup! This historic victory is a result of their unparalleled skill, determination and teamwork.
This triumph has brought more spotlight to one of India’s oldest traditional sports, inspiring countless young athletes across the nation. May this achievement also pave the way for more youngsters to pursue this sport in the times to come.”