Prime Minister's Office
PM congratulates the Indian Men’s team on winning the Kho Kho World Cup
19 JAN 2025 11:05PM by PIB Delhi
Lauding their grit and dedication as commendable, the Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated the Indian Men’s team on winning the Kho Kho World Cup.
He wrote in a post on X:
“Today’s a great day for Indian Kho Kho.
Incredibly proud of Indian Men's Kho Kho team for winning the Kho Kho World Cup title. Their grit and dedication is commendable. This win will contribute to further popularising Kho Kho among the youth.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
খো খো ৱার্ল্দ কপ থোইবগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী নুপাগী তিম থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
19 JAN 2025 11:05PM by PIB Imphal
মখোয়গী হৈথোই-শিংথোইবা অমসুং কৎথোকপা অসি থাগৎনিঙাইনা হায়না ফোঙদোক্লদুনা, খো খো ৱার্ল্দ কপ থোইবগীদমক ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী নুপাগী তিম থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
মহাক্না এক্সতা হায়খি;
“খো খো ৱার্ল্দ কপ থোইবগীদমক ভারতকী নুপাগী তিমগীদমক চাউথোকচবা ফাওই। মখোয়গী হৈথোই-শিংথোইবা অমসুং কৎথোকপা অসি থাগৎনিঙাইনি। মাইপাকপা অসিনা মখা তানা নহারোলশিংগী মরক্ত খো খো পাম্নগনি”।