Prime Minister's Office
PM congratulates the Indian Men’s team on winning the Kho Kho World Cup
19 JAN 2025 11:05PM by PIB Delhi
Lauding their grit and dedication as commendable, the Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated the Indian Men’s team on winning the Kho Kho World Cup.
He wrote in a post on X:
“Today’s a great day for Indian Kho Kho.
Incredibly proud of Indian Men's Kho Kho team for winning the Kho Kho World Cup title. Their grit and dedication is commendable. This win will contribute to further popularising Kho Kho among the youth.”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
খো খো বিশ্বকাপ জয়ৰ বাবে ভাৰতীয় পুৰুষ দলক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
19 JAN 2025 11:05PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি ভাৰতীয় পুৰুষ দলটোক খো-খো বিশ্বকাপ বিজয়ী হোৱাৰ বাবে অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰাৰ লগতে তেওঁলোকৰ সাহস আৰু নিষ্ঠাৰ প্ৰশংসা কৰে।
এক্সত এটা পোষ্টত তেওঁ লিখেঃ
‘ভাৰতীয় খো-খোৰ বাবে আজি এটা ডাঙৰ দিন।
খো-খো বিশ্বকাপৰ খিতাপ জয় কৰাৰ বাবে ভাৰতীয় পুৰুষৰ খো-খো দলক লৈ অতিশয় গৌৰৱ অনুভৱ কৰিছো। তেওঁলোকৰ সাহস আৰু নিষ্ঠা প্ৰশংসনীয়। এই বিজয়ে যুৱক-যুৱতীসকলৰ মাজত খো-খোক অধিক জনপ্ৰিয় কৰি তোলাত অৰিহণা যোগাব।”