Prime Minister's Office
PM congratulates the Indian Men’s team on winning the Kho Kho World Cup
19 JAN 2025 11:05PM by PIB Delhi
Lauding their grit and dedication as commendable, the Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated the Indian Men’s team on winning the Kho Kho World Cup.
He wrote in a post on X:
“Today’s a great day for Indian Kho Kho.
Incredibly proud of Indian Men's Kho Kho team for winning the Kho Kho World Cup title. Their grit and dedication is commendable. This win will contribute to further popularising Kho Kho among the youth.”

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଖୋ ଖୋ ବିଶ୍ୱକପ୍ ଜିତିଥିବାରୁ ଭାରତୀୟ ପୁରୁଷ ଦଳକୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
19 JAN 2025 11:05PM by PIB Bhubaneswar
ସେମାନଙ୍କର ଧୈର୍ଯ୍ୟ ଏବଂ ସମର୍ପଣକୁ ପ୍ରଶଂସନୀୟ ବୋଲି ଉଲ୍ଲେଖ କରି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ଖୋ ଖୋ ବିଶ୍ୱକପ୍ ଜିତିଥିବା ଭାରତୀୟ ପୁରୁଷ ଦଳକୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି।
ସେ ଏକ୍ସ ରେ ଏକ ପୋଷ୍ଟରେ ଲେଖିଛନ୍ତି :
"ଭାରତୀୟ ଖୋ ଖୋ ପାଇଁ ଆଜି ଏକ ମହାନ ଦିନ।’’
ଖୋ ଖୋ ବିଶ୍ୱକପ୍ ଟାଇଟଲ୍ ଜିତିଥିବା ଭାରତୀୟ ପୁରୁଷ ଖୋ ଖୋ ଦଳ ପାଇଁ ଅବିଶ୍ୱସନୀୟ ଭାବେ ଗର୍ବିତ। ସେମାନଙ୍କର ଧୈର୍ଯ୍ୟ ଏବଂ ସମର୍ପଣ ପ୍ରଶଂସନୀୟ। ଏହି ବିଜୟ ଯୁବକମାନଙ୍କ ମଧ୍ୟରେ ଖୋ ଖୋ କୁ ଅଧିକ ଲୋକପ୍ରିୟ କରିବାରେ ସହାୟକ ହେବ।