প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
বিশাখাপত্নম স্তীল প্লান্ত অসি অন্ধ্র প্রদেশকী মীয়ামগী পুক্নিং-ৱাখলদা অখন্নবা মফম অমা কল্লি: পি.এম.
17 JAN 2025 5:54PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায় মদুদি বিশাখাপত্নম স্তীল প্লান্ত অসি অন্ধ্র প্রদেশকী মীয়ামগী পুক্নিং-ৱাখলদা অখন্নবা মফম অমা কল্লি। “ঙরাংগী মন্ত্রী-মন্দলগী মীফমদা প্লান্ত অসিগীদমক লুপা করোর 10,000 হেনবগী ইক্বিতী সপ্পোর্ত পীনবা ৱারেপ লৌখি”, হায়না শ্রী মোদীনা ফোংদোকখ্রে।
Xতা প্রধান মন্ত্রীনা পোস্ত তৌখি:
“বিশাখাপত্নম স্তীল প্লান্ত অসি অন্ধ্র প্রদেশকী মীয়ামগী পুক্নিং-ৱাখলদা অখন্নবা মফম অমা কল্লি। ঙরাংগী মন্ত্রী-মন্দলগী মীফমদা প্লান্ত অসিগীদমক লুপা করোর 10,000 হেনবগী ইক্বিতী সপ্পোর্ত পীনবা ৱারেপ লৌখি। স্তীল সেক্তরবু আত্মনির্ভর ভারত অমা ওইহনবগী মরু ওইবা অদু খঙলদুনা ৱারেপ অসি লৌখিবনি।”

Prime Minister's Office
The Visakhapatnam Steel Plant has a special place in the hearts and minds of the people of Andhra Pradesh: PM
17 JAN 2025 5:54PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi remarked that the Visakhapatnam Steel Plant has a special place in the hearts and minds of the people of Andhra Pradesh. "During yesterday’s Cabinet meeting, it was decided to provide equity support of over Rs. 10,000 crore for the plant", Shri Modi stated.
The Prime Minister posted on X:
"The Visakhapatnam Steel Plant has a special place in the hearts and minds of the people of Andhra Pradesh. During yesterday’s Cabinet meeting, it was decided to provide equity support of over Rs. 10,000 crore for the plant. This has been done understanding the importance of the steel sector in building an Aatmanirbhar Bharat."