প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
বিকসিত ভারত য়ং লিদর্স দাইলোগ ২০২৫ না নহারোলশিং লুচিংবা ওইনবা অমসুং লৈবাক শেমগৎপগী থবকশিং শরুক য়ানবা পান্দম থম্লি: প্রধান মন্ত্রী
10 JAN 2025 12:53PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি বিকসিত ভারত য়ং লিদর্স দাইলোগ ২০২৫ না নহারোলশিং লুচিংবা ওইনবা অমসুং লৈবাক শেমগৎপগী থবকশিং শরুক য়ানবা পান্দম থম্লি।
বিকসিত ভারত য়ং লিদর্স দাইলোগ ২০২৫ গী মতাংদা য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী মনসুখ মন্দাবিয়াগী আর্তিকল অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“বিকসিত ভারত য়ং লিদর্স দাইলোগ ২০২৫ না নহারোলশিং লুচিংবা ওইনবা অমসুং লৈবাক শেমগৎপগী থবকশিং শরুক য়ানবা পান্দম থম্লদুনা, য়ুনিয়ন মিনিস্তর, দোক্তর @mansukhmandviya না ভারতকী নৌথোকহল্লবা নেসনেল য়ুথ ফেস্তিবেলগী মরমদা ইরি… পাবীয়ু”!

Prime Minister's Office
The Viksit Bharat Young Leaders Dialogue 2025 aims at engaging youth in leadership and nation-building: Prime Minister
10 JAN 2025 12:53PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi said that the Viksit Bharat Young Leaders Dialogue 2025 aims at engaging youth in leadership and nation-building.
Responding to an article written by Union Minister, Shri Mansukh Mandaviya about Viksit Bharat Young Leaders Dialogue 2025, Shri Modi wrote;
“Union Minister, Dr. @mansukhmandviya, writes about India's reimagined National Youth Festival as the 'Viksit Bharat Young Leaders Dialogue 2025,' aimed at engaging youth in leadership and nation-building... Do Read!”