প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
২০২৪ চনৰ ফিডে মহিলা বিশ্ব ৰেপিড চেম্পিয়নশ্বিপত জয়লাভ কৰাৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে হাম্পী কনেৰুক অভিনন্দন জনাইছে
29 DEC 2024 3:34PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি ২০২৪ চনৰ ফিডে মহিলা বিশ্ব ৰেপিড চেম্পিয়নশ্বিপত জয়লাভ কৰা হাম্পী কনেৰুক অভিনন্দন জনায়। তেওঁ কনেৰুৰ দৃঢ়তা আৰু চমকপ্ৰদ প্ৰদৰ্শনক প্ৰশংসা কৰে, যিয়ে লাখ লাখ লোকক অনুপ্ৰাণিত কৰিছে। আন্তঃৰাষ্ট্ৰীয় দবা ফেডাৰেচনৰ এক্স হেণ্ডেলৰ এটা পোষ্টৰ উত্তৰত তেওঁ লিখিছে, “২০২৪ চনৰ FIDE মহিলা বিশ্ব ৰেপিড চেম্পিয়নশ্বিপ জয় কৰাৰ বাবে @humpy_koneru লৈ অভিনন্দন! তেওঁৰ দৃঢ়তা আৰু চমকপ্ৰদ প্ৰদৰ্শনে লাখ লাখ লোকক অনুপ্ৰাণিত কৰিছে। এই জয় আৰু অধিক ঐতিহাসিক কাৰণ ই তেওঁৰ দ্বিতীয়টো বিশ্ব ৰেপিড চেম্পিয়নশ্বিপ খিতাপ, যাৰ ফলত তেওঁ এই অবিশ্বাস্য কৃতিত্ব অৰ্জন কৰা একমাত্ৰ ভাৰতীয় হিচাপে পৰিগণিত হৈছে।”

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Humpy Koneru on winning the 2024 FIDE Women’s World Rapid Championship
29 DEC 2024 3:34PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today congratulated Humpy Koneru on winning the 2024 FIDE Women’s World Rapid Championship. He lauded her grit and brilliance as one which continues to inspire millions.
Responding to a post by International Chess Federation handle on X, he wrote:
“Congratulations to @humpy_koneru on winning the 2024 FIDE Women’s World Rapid Championship! Her grit and brilliance continues to inspire millions.
This victory is even more historic because it is her second world rapid championship title, thereby making her the only Indian to achieve this incredible feat.”