Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Humpy Koneru on winning the 2024 FIDE Women’s World Rapid Championship
29 DEC 2024 3:34PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today congratulated Humpy Koneru on winning the 2024 FIDE Women’s World Rapid Championship. He lauded her grit and brilliance as one which continues to inspire millions.
Responding to a post by International Chess Federation handle on X, he wrote:
“Congratulations to @humpy_koneru on winning the 2024 FIDE Women’s World Rapid Championship! Her grit and brilliance continues to inspire millions.
This victory is even more historic because it is her second world rapid championship title, thereby making her the only Indian to achieve this incredible feat.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
২০২৪ ফাইদ ৱুমেন্স ৱার্ল্দ রেপিদ চেম্পিয়নশিপ থোইবগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা হমপী কোনেরু থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
29 DEC 2024 3:34PM by PIB Imphal
২০২৪ ফাইদ ৱুমেন্স ৱার্ল্দ রেপিদ চেম্পিয়নশিপ থোইবগীদমক ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হমপী কোনেরু থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে। মিল্লিয়ন কয়া মখা তানা ইথিল পীবা ওইনা মহাক্কী থৌনা অমসুং হৈথোই-শিংথোইবা মহাক্না থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এক্সতা ইন্তরনেসনেল চেস ফেদেরেসন হেন্দলগী পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“২০২৪ ফাইদ ৱুমেন্স ৱার্ল্দ রেপিদ চেম্পিয়নশিপ থোইবগীদমক @humpy_koneru থাগৎপা ফোঙদোক্লি। মহাক্কী থৌনা অমসুং হৈথোই-শিংথোইবনা মখা তানা মিল্লিয়ন কয়া ইথিল পীগনি।
মসি মহাক্কী অনিশুবা ৱার্ল্দ রেপিদ চেম্পিয়নশিপ ফংবা ওইবনা মসি অমুক্কা হেন্না পুৱারি ওইরে, মসিগী মাইপাকপা অসি পুরকপা ঙম্বা অমতা ঙাইরবা ভারতমচা মহাক্না ওইরে”।