প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা দিশেম্বর ২৩ দা নিউ দিল্লিগী সি.বি.সি.আইদা কেথোলিক বিসোপস কনফরেন্স ওফ ইন্দিয়ানা শীনবা খৃষ্টমাস থৌরম শরুক য়াগনি
কার্দিনেলশিং অমসুং বিসোপশিং য়াওনা খৃষ্টিয়ান ফুরুপকী লুচিংবশিং প্রধান মন্ত্রীনা উনগনি
ভারত্ত কেথোলিক চর্চকী হেদক্বাতরদা প্রধান মন্ত্রী অমনা অসিগুম্বা থৌরম অমা শরুক য়াগদবা অসি হন্দক্কী অসিনা অহানবনি
22 DEC 2024 2:39PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী দিশেম্বর ২৩ গী নুংথিলগী পুং ৬:৩০ তাবদা নিউ দিল্লিগী সি.বি.সি.আইদা কেথোলিক বিসোপস কনফরেন্স ওফ ইন্দিয়ানা শীনবা খৃষ্টমাস থৌরম শরুক য়াগনি।
কার্দিনেলশিং, বিসোপশিং অমসুং চর্চগী শক্নাইরবা লুচিংবশিং য়াওনা খৃষ্টিয়ান ফুরুপকী লুচিংবশিং প্রধান মন্ত্রীনা উনগনি।
ভারত্ত কেথোলিক চর্চকী হেদক্বাতরদা প্রধান মন্ত্রী অমনা অসিগুম্বা থৌরম অমা শরুক য়াগদবা অসি হন্দক্কী অসিনা অহানবনি।
কেথোলিক বিসোপস কনফরেন্স ওফ ইন্দিয়া ১৯৪৪ দা লিংখৎখি অমসুং মসি ভারত শীনবা থুংনা কেথোলিকশিংগী থবক তৌনবা বোদিনি।

Prime Minister's Office
PM to attend Christmas Celebrations hosted by the Catholic Bishops' Conference of India at CBCI Centre, New Delhi on 23rd December
PM to interact with prominent leaders from the Christian community including Cardinals and Bishops
First such instance that a Prime Minister will attend such a programme at the Headquarters of the Catholic Church in India
22 DEC 2024 2:39PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will attend the Christmas Celebrations hosted by the Catholic Bishops' Conference of India (CBCI) at the CBCI Centre premises, New Delhi at 6:30 PM on 23rd December.
Prime Minister will interact with key leaders from the Christian community, including Cardinals, Bishops and prominent lay leaders of the Church.
This is the first time a Prime Minister will attend such a programme at the Headquarters of the Catholic Church in India.
Catholic Bishops' Conference of India (CBCI) was established in 1944 and is the body which works closest with all the Catholics across India.