প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
গৱা লিবেরেসন দে লাকপদা, গৱা মনিংতম্নবা ইহৌদা থৱায় য়াওনা শরুক য়াখিবা নুপীশিং অমসুং নুপাশিংগী থৌনা অমসুং অচেৎপা ফিরেপ ঐখোয়না নিংশিংলি: প্রধান মন্ত্রী
19 DEC 2024 6:17PM by PIB Imphal
ঙসি গৱা লিবেরেসন দে থৌরমদা, মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি গৱা মনিংতম্নবা ইহৌদা থৱায় য়াওনা শরুক য়াখিবা নুপীশিং অমসুং নুপাশিংগী থৌনা অমসুং অচেৎপা ফিরেপ ঐখোয়না নিংশিংলি।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ঙসি গৱা লিবেরেসন দে থৌরমদা, গৱা মনিংতম্নবা ইহৌদা থৱায় য়াওনা শরুক য়াখিবা নুপীশিং অমসুং নুপাশিংগী থৌনা অমসুং অচেৎপা ফিরেপ ঐখোয়না নিংশিংলি। মখোয়গী থৌনানা গৱাগী য়াইফনবা অমসুং রাজ্য অসিগী মীয়াম নুংঙাই-য়াইফনবা থবক তৌনবা ঐখোয়দা পুক্নিং থৌগৎলে”।

Prime Minister's Office
On Goa Liberation Day, we recall the bravery and determination of the great women and men who were actively involved in the movement to free Goa: Prime Minister
19 DEC 2024 6:17PM by PIB Delhi
Greeting the people on the occasion of Goa Liberation Day today, the Prime Minister Shri Narendra Modi recalled the bravery and determination of the great women and men who were actively involved in the movement to free Goa.
In a post on X, Shri Modi wrote:
“Today, on Goa Liberation Day, we recall the bravery and determination of the great women and men who were actively involved in the movement to free Goa. Their valour motivates us to keep working for the betterment of Goa and the prosperity of the people of the state.”