Prime Minister's Office
PM congratulates Indian contingent for their historic performance at the 10th Asia Pacific Deaf Games 2024
10 DEC 2024 8:19PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated the Indian contingent for a historic performance at the 10th Asia Pacific Deaf Games 2024 held in Kuala Lumpur.
He wrote in a post on X:
“Congratulations to our Indian contingent for a historic performance at the 10th Asia Pacific Deaf Games 2024 held in Kuala Lumpur! Our talented athletes have brought immense pride to our nation by winning an extraordinary 55 medals, making it India's best ever performance at the games. This remarkable feat has motivated the entire nation, especially those passionate about sports.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
১০শুবা এসিয়া পেসিফিক দিফ গেমস ২০২৪ দা পুৱারি ওইনা শানখিবগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী শান্নরোয়শিং থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
10 DEC 2024 8:19PM by PIB Imphal
কোলা লম্পুরদা পাংথোকখিবা ১০শুবা এসিয়া পেসিফিক দিফ গেমস ২০২৪ দা পুৱারি ওইনা শানখিবগীদমক ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী শান্নরোয়শিং থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“কোলা লম্পুরদা পাংথোকখিবা ১০শুবা এসিয়া পেসিফিক দিফ গেমস ২০২৪ দা পুৱারি ওইনা শানখিবগীদমক ঐখোয়গী শান্নরোয়শিং থাগৎপা ফোঙদোকচরি। গেমস অসিদা ভারতনা খ্বাইদগী হেন্না ফজনা শান্নদুনা মেদল ৫৫ ফংদুনা ঐখোয়গী হৈথোই-শিংথোইরবা শান্নরোয়শিংনা ঐখোয়গী লৈবাক চাউথোকচবা ফাওহল্লে। শিংথানিঙাই ওইনা মাইপাকপা অসিনা শান্নবা পামজবশিং য়াওনা লৈবাক শীনবা থুংনা পুক্নিং থৌগৎলে”।