প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা কুৱেতকী ফোরেন মিনিস্তর অবদুল্লাহ অলি অল-য়াহয়া তরাম্না ওকখ্রে
04 DEC 2024 8:39PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কুৱেতকী ফোরেন মিনিস্তর অবদুল্লাহ অলি অল-য়াহয়া তরাম্না ওকখ্রে।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ফোরেন মিনিস্তর অবদুল্লাহ অলি অল-য়াহয়া তরাম্না ওকপদা হরাওই। ভারতমচাশিং য়াইফনবা থবক পায়খৎপগীদমক ঐনা কুৱেতকী লুচিংবশিং থাগৎচরি। ঐখোয়গী মীয়াম অমসুং লমদম অসি কান্নবা ফংনবা ঐখোয়গী অচেৎপা অমসুং পুৱারিগী মরীশিং চাউখৎনবা ভারতনা থবক পায়খৎলে”।

Prime Minister's Office
Prime Minister receives Foreign Minister of Kuwait H.E. Abdullah Ali Al-Yahya
04 DEC 2024 8:39PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today received Foreign Minister of Kuwait H.E. Abdullah Ali Al-Yahya.
In a post on X, Shri Modi Said:
“Glad to receive Foreign Minister of Kuwait H.E. Abdullah Ali Al-Yahya. I thank the Kuwaiti leadership for the welfare of the Indian nationals. India is committed to advance our deep-rooted and historical ties for the benefit of our people and the region.”