প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ডমিনিকাৰ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰে সাক্ষাৎ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
21 NOV 2024 10:29PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে গুয়ানাৰ জৰ্জটাউনত অনুষ্ঠিত ‘দ্বিতীয় ভাৰত-কেৰিকম সন্মিলন’ৰ সময়ত ডমিনিকাৰ মহামহিম প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী ৰুজভেল্ট স্কেৰিটৰ সৈতে মিলিত হয়।
নেতাদ্বয়ে ‘জলবায়ু স্থিতিস্থাপকতা, ডিজিটেল পৰিৱৰ্তন, শিক্ষা, স্বাস্থ্যসেৱা, সামৰ্ত্য বৰ্দ্ধন আৰু যোগ’ৰ দৰে ক্ষেত্ৰসমূহত সহযোগিতাৰ সুযোগ অন্বেষণৰ বিষয়ে আলোচনা কৰে। তেওঁলোকে ‘বিশ্ব দক্ষিণ’ আৰু ‘ৰাষ্ট্ৰসংঘৰ সংস্কাৰ’ৰ সন্দৰ্ভতো মত বিনিময় কৰে।

Prime Minister's Office
Prime Minister meets with Prime Minister of Dominica
21 NOV 2024 10:29PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met with the Prime Minister of Dominica H.E. Mr. Roosevelt Skeritt on the sidelines of the 2nd India-CARICOM Summit in Georgetown, Guyana.
The leaders discussed exploring opportunities for cooperation in fields like climate resilience, digital transformation, education, healthcare, capacity building and yoga They also exchanged views on issues of the Global South and UN reform.