প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা দোমিনিকাগী প্রধান মন্ত্রী উনখ্রে
21 NOV 2024 10:29PM by PIB Imphal
গয়ানাগী জর্জতাউন্দা পাংথোকখিবা ২শুবা ইন্দিয়া-করিকোম মীফমগী নাকলদা নবেম্বর ২০,২০২৪ দা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা দোমিনিকাগী প্রধান মন্ত্রী রুজবেল্ত কেরিত উনখ্রে।
লুচিংবা অনিনা অইং-অশাগী খল হোংলকপা থেংন্নবা, দিজিতেলগী অওনবশিং, লাইরিক-লাইশু, অনা-লায়েং, কেপাসিতি বিল্দিং অমসুং য়োগ য়াওনা হিরম কয়াদা মতেং পাংনবগী খুদোংচাবশিং খঙদোক্নবা খন্নখ্রে। মখোয়না গ্লোবেল সাউথ অমসুং য়ু.এনগী অওনবশিং পুরক্নবগী মতাংদা খন্নখ্রে।

Prime Minister's Office
Prime Minister meets with Prime Minister of Dominica
21 NOV 2024 10:29PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met with the Prime Minister of Dominica H.E. Mr. Roosevelt Skeritt on the sidelines of the 2nd India-CARICOM Summit in Georgetown, Guyana.
The leaders discussed exploring opportunities for cooperation in fields like climate resilience, digital transformation, education, healthcare, capacity building and yoga They also exchanged views on issues of the Global South and UN reform.